Activiteiten

Wat was MOTORbeurs Utrecht 2017 fantastisch! Check hier nog even de leukste activiteiten. We zijn alweer druk bezig met het organiseren van MOTORbeurs Utrecht 2018 en kunnen niet wachten om steeds meer bekend te maken over het programma. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ins and outs houd dan deze pagina en onze Facebookpagina goed in gaten.

Custom Bike Show Winnaar Motorbeurs UtrechtCustom Bike Show

Jouw motor etaleren aan dik 90.000 motorliefhebbers tijdens MOTORbeurs Utrecht 2018, hoe kicken is dat?! Doe mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari. Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Klik hier!

Grid Girl Verkiezing 2017 - Motorbeurs UtrechtGrid Girl verkiezing

Voor het vierde jaar op rij organiseerde MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Tijdens de Dutch TT Assen 2017 staat de winnares op zondag 25 juni naast motorcoureur en fotomodel Axel Pons. Benieuwd wie de winnares is? Check de Grid Girl 2017 hier. 

Suzuki Stuntteam - Motorbeurs UtrechtSuzuki Stuntteam

Het Suzuki Stuntteam bestaat uit 3 stuntrijders: Steven, Tom en Kimberly. Ze waren weer van de partij en hebben je tijdens MOTORbeurs Utrecht de vetste stunts op hun motoren laten zien! Heel vet: Kim heeft het afgelopen jaar het 1e vrouwelijke record bij de "World Wheelie Records" gehaald met een snelheid van 246 km/per uur!

Steile wand

Als je nog nooit een show op de Steile Wand gezien hebt, is je lijstje als motorrijder echt niet compleet. Het geluid, de geur, het gevaar en de beheersing, de sensaties:het is allemaal extreem indrukwekkend. De klassieke Indians op de Sala Motodrome gaan al bijna 100 jaar mee, maar hebben nog niks van hun aantrekkingskracht verloren! Ze waren er ook dit jaar weer bij.

bovagBOVAG Try the Bike

Elk jaar is BOVAG Try the Bike weer een enorm succes op  MOTORbeurs Utrecht. En dat is natuurlijk ook logisch, want zo pak je gelijk je eerste motorrijles mee! Inschrijven, opstappen en rijden, zo simpel is het. Elk jaar zijn er honderden toekomstige motorrijders en motorrijdsters die hier hun eerste motorervaring opdoen. Doe je volgend jaar ook mee?

juniorJunior Riding Experience

Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hadden we op MOTORbeurs de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Onmisbaar in elke opvoeding!


minitrialMOTORbeurs Mini Trial

Voor de vierde keer op rij konden de allerkleinsten vanaf drie jaar zelf rijden bij MOTORbeurs Mini Trial in samenwerking met Nonstop Motoren. Met de elektrische motoren konden ze kleine obstakels overwinnen, voor de èchte mini’s waren er zijwieltjes!


American Spinning Wheels - Motorbeurs UtrechtAmerican Spinning Wheels

Gasturbines zijn gaaf. Vooral als ook nog de afterburner erop gaat zijn motorgebrul, rook en enorme steekvlammen gegarandeerd. En onder een gemotoriseerde grasmaaier is het vooral een geval van "omdat het kan"! Heb jij het gezien op het Stuntterrein? .


Battle of the Kings - VakantiebeursBattle of the Kings

H-D dealers in Europa maken zich op voor de strijd om de titel van ‘beste custom builder’ in alweer de derde editie van ‘Battle of the Kings’, die gericht is op het customizen van de legendarische Harley-Davidson Sportster Iron 883, Forty-Eight en de Roadster. De Benelux-finale zal dit jaar plaatsvinden tijdens MOTORbeurs Utrecht 2017. Mis het niet! Lees verder.

Triumph - Motorbeurs UtrechtTriumph: Project Street Twin

Op de stand van Triumph speelt dit jaar de finale af van Triumph’s dealer Custom competitie – Project Street Twin. Een competitie waarin deelnemende dealers uit de Benelux al hun creativiteit en vakmanschap gestort hebben op het ombouwen van een Street Twin. De winnaar wordt zondagmiddag om 17.00 uur bekendgemaakt. Lees meer.

Globe of Speed - Motorbeurs UtrechtGlobe of Speed

Qua spektakel werd het nog woester, want ook in de Globe of Speed ging het gas er vol op. In een bizarre show schoten de motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Allemaal live op MOTORbeurs Utrecht 2017! Bekijk de gave video van de mannen van de Globe of Speed in actie, ze rijden zelfs met 3 motoren tegelijk! Bekijk een video van de Globe of Speed.

Sickriders stuntshow

Wanneer de mannen van Sickriders een show geven weet je dat het gaaf gaat worden. Hun uitgebreide stunts gaan van BMX tot springen over vliegtuigen. Tijdens de MOTORbeurs vond je ze op het stuntterrein met o.a. een quad. 

Alex van den Broek - Trialshow - Motorbeurs UtrechtAlex van den Broek trialshow

Alex van den Broek is een absolute publiekstrekker. Zijn shows zijn al een paar jaar een vast onderdeel op MOTORbeurs. Meters hoog door de lucht, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex geen probleem. Alex gaf dit jaar zowel shows in hal 11 als in hal 12 waar hij over het café sprong. 

Zweefmolen - Motorbeurs UtrechtMotorzweefmolen

Groot geluk zit in de kleine dingen. Zoals gewoon even rondzwieren op een dikke crossmotor, even rondkijken en vooral heel breed lachen. Het concept is dan ook simpel (vaak de basis voor succes): men neme een aantal crossmotoren, hangt deze in een zweefmolen en voila, de attractie is klaar voor gebruik. Plezier voor jong, en stiekem ook voor oud! Heb jij een rondje gezwierd?

Junior Biker Build Off - Motorbeurs UtrechtJunior Biker Build Off

Dit jaar organiseerden we samen met Motorcycle Academy en met dank aan Motorcyclestorehouse voor het eerst de Junior Biker Build Off. Studenten van het Koning Willem 1 College uit Den Bosch en het ROC Amsterdam gingen tijdens beurs twee oude saaie Japanners van de categorie "pekelfiets" van max €500 verbouwen tot gave custombikes in de compleet ingerichte werkplaats. De vakjury riep zondagmiddag het ROC Amsterdam uit als winnaar.

Custom CompoundCustom Compound

Dit is een van creativiteit borrelende arena waar diverse unieke bedrijven lieten zien wat ze in huis hebben. Je zag hier de beste customizers van Nederland op het gebied van special paint, custombouw, airbrush, pinstriping, graveerkunst en leerbewerking live hun ding doen. Een relaxte sfeer, met de tune van "Vakmanschap is Meesterschap" tussen de livebeats van de DJ door. 

Ring of Fire - Motorbeurs UtrechtRing of Fire

Altijd al eens getuige willen zijn van een gave stunt die je normaal alleen in actiefilms ziet? Bij ons zag je hoe een motorrijder door een brandende ring sprong! Je bekeek deze gave act in het nieuwe spectaculaire café Thunderstrike in hal 12.


Multiwheels Parcours - Motorbeurs UtrechtMulti Wheels Motorscooter Parcours

Wil je wel eens weten hoe het is om een motor te besturen met drie of vier wielen? Dan kon je terecht bij het Multi Wheels Motorscooter Parcours! je probeerde bijvoorbeeld een Piaggio MP3. Check hier alle modellen die je kon proberen.


Flying High - Motorbeurs UtrechtFlying High

Niks is ons te gek bij MOTORbeurs daarom hadden we dit jaar twee artiesten uitgenodigd die een sensationele acrobatische act deden hoog in de lucht. Deze act kwam maar liefst 3 keer per dag voorbij in het nieuwe spectaculaire café Thunderstrike in hal 12.

A1/A2 Testparcours - MotorbeursCheck ons A1/A2-testparcours

Heb je net je rijbewijs? Dan was het nieuwe A1/A2-testparcours echt een must. Hier testte je motoren voor A1/A2-rijbewijzen. Verschillende importeurs stelden hiervoor motoren ter beschikking. Dit parcours was natuurlijk ook leuk voor iedereen die al wel lang zijn/haar rijbewijs heeft. Weten welke motoren je kon proberen? Klik hier.

Paaldansshow - Motorbeurs UtrechtPaaldansshow

Ook dit jaar waren de paaldanseressen van Onstage International weer te bewonderen op het No Bike No Glory podium. Tussen de optredens van de band door verzorgden de dames meerdere keren per dag een spetterende paaldansshow in stijl. Kracht, lenigheid, mooie outfits en opzwepende muziek, waren de ingrediënten voor hun optredens.

motomeMotoMe | Promotor Liveshow

De mannen van MotoMe en Promotor gaven op het podium in het Refuel Café onder andere uitleg over bijzondere motoren, deden live verslag over de Kawasaki Z900 en trainingen over het gebruik van GPS. Klik hier voor meer informatie.
 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?

Op de hoogte blijven van de nieuwste motoren, de voorbereidingen en de standhouders?
Meld je dan aan voor de maillijst.

Ja, ik blijf graag op de hoogte