header
header

Activiteiten

We druk bezig met het organiseren van MOTORbeurs Utrecht 2018 en kunnen niet wachten om steeds meer bekend te maken over het programma. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ins and outs, houd dan deze pagina en onze Facebookpagina goed in gaten. Zodra het kan praten we jullie helemaal bij!

 

 


Stunt-activiteiten
custom bike show

Custom Bike Show

Custom Bike eigenaren opgelet! MOTORbeurs Utrecht biedt Custom Bike eigenaren de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan dik 90.000 motorliefhebbers te showen, hoe kicken is dat?! Doe mee aan de Custom Bike Show en wie weet steelt jouw motor de show in februari.

Meedoen of benieuwd naar de verschillende categorieën? Klik hier!

 

 

Steile wand

Na 18 jaar als professioneel speedwayrijder te hebben gereden, wilde Henny Kroeze een nieuwe uitdaging aangaan. Het werd tijd om de vraag 'wat nu?' te beantwoorden. Na enkele jaren kwam het antwoord in de vorm van een steile wand, zoals deze te zien zal zijn op MOTORbeurs Utrecht. De steile wand komt uit het jaar 1940 en is gebouwd in Frankrijk.

Er wordt tijdens MOTORbeurs Utrecht door de coureurs van de steile wand gereden op Indians uit 1924, 1926 en 1928 afkomstig uit en doorgegeven binnen eigen familie. Het vroegere stuntteam van de familie Kroeze 'De Kozakken' genaamd vormt de basis, ervaring en voorliefde voor motoren van dit team. Samen met dochter Kim Kroeze beloofd Henny er een spectaculaire en nostalgische show van te maken.

Steile wand
 
Gridgirl

GridGirl verkiezing 2018: TRIPLE GRID

Voor het vijfde jaar op rij organiseren MOTORbeurs Utrecht en het TT-Circuit Assen de GridGirl verkiezing. Om dat te vieren gaat de winnares dit jaar voor een unieke prijs: niet alleen gridgirl zijn bij de MotoGP, maar ook nog eens bij het World Superbike wereldkampioenschap én het prestigieuze British Superbikes kampioenschap! De nummers twee en drie zijn straks ook als VIP te gast bij al deze evenementen, maar staan dus niet op die unieke plek op de grid!

Check hier alle info over de GridGirl verkiezing.

Junior Riding Experience

Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben we op MOTORbeurs Utrecht de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Ze hebben alles bij zich: motoren, helmen, kleding, echt alles. Onmisbaar in elke opvoeding! 

Op een opblaasbaar parcours kunnen de kids zelf rijden met een Yamaha. Oké, er valt weleens iemand, maar door alle veiligheidsmaatregelen plus de juiste bescherming en kleding stappen ze zó weer op.

Twee wielen nog te lastig? Geen nood, er zijn ook een paar quads! Alle motoren, quads, kleding en helmen komen van Yamaha Motor en zijn dus prima voor elkaar. De Junior Riding Experience is veilig, goed geregeld en vooral heel, heel leuk! 

Junior Riding Experience
mini-trial

Motorbeurs mini trial 

Voor de vierde keer op rij kunnen de allerkleinsten vanaf drie jaar zelf rijden bij MOTORbeurs Mini Trial in samenwerking met Nonstop Motoren. Met de elektrische motoren kunnen ze zelf kleine obstakels overwinnen, voor de èchte mini’s zijn er zelfs zijwieltjes!

Nonstop Motoren is de importeur van de beroemde elektrische Osset trialmotoren en dus de aangewezen partij om dit kinderfeestje te laten slagen. Voor elke kindermaat hebben ze een motor en outfit bij zich. Kleine kinderen kunnen op de Osset Spider eerst op het zadel zitten, naarmate ze groter worden kunnen ze op de mini-trial motoren gaan staan en oefenen op hun motorbeheersing en evenwichtsgevoel. Kinderen kunnen op deze machines echt trial leren rijden! 

Ook stoer: na de rit in je trialkleding op de foto! MOTORbeurs Mini Trial is dit jaar te vinden in hal 9.