header
header
no bike no glory

No Bike No Glory - Hal 11

Hij is er weer; de No Bike No Glory-bar. Met een prachtige bioscoop entree waar je je in oude gloriedagen. Compleet met beelden van Charlie Chaplin, een showpodium en danseressen. Muziek kan bij No Bike No Glory maar in handen zijn van één band; inderdaad Eightball Boppers. De Eightball Boppers zijn vanaf hun start steeds verder geëvolueerd naar de rockability stijl in de trans van Johnny Burnette, Gene Vincent en Carl Perkins. Daarnaast hebben ze een aantal eigen nummers op het repertoire staan en dat natuurlijk geheel in diezelfde stijl van de vijftiger jaren. De favoriete thema's zijn dan uiteraard drank, vrouwen, auto's, macho's en ego's.  Refuel - Hal 7 

Alle motormerken rustig op je in laten werken terwijl je geniet van lekkere broodjes en goed gebak? Refuel zorgt voor jouw rustmoment in walhalla 7. 

 
refuel
thunderstrike

Thunderstrike - Hal 12

Verwacht veel van dit stoere nieuwe café. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het hier; motoren die boven de bar rijden, pitbikes die door een brandende ring springen en echte dames die in het plafond hangen en een geweldige act laten zien en de band Three Of A Kind. Zij staan garant voor stomende rock, opzwepende rock & roll en vuige pop. Timmie ‘Hendrix’, Martijn Marges en Geert Minten zijn de vaste gangmakers van Three of a Kind.

Parade - Hal 10

Kijk jij ook uit naar de zomer en het heerlijke relaxte festivalgevoel? Dan kun je ons Parade-terras niet overslaan. Geniet van fijne foodtrucks, sfeervolle tentjes, een draaimolen voor de kids en dat alles met van die fijne oude plaatjes op de achtergrond. 


parade
Krattenbar

Krattenbar - Doorloop tussen Hal 7 en 8

Hij is er weer; de Krattenbar! Volledig gebouwd van Bavaria-kratjes geniet je hier van een heerlijke ijskoude Bavaria.