We hebben een winnares!

Grid Girl Verkiezing - Motorbeurs UtrechtUPDATE:

We hebben een winnares: Sharina van der Stam gefeliciteerd! We wensen je heel veel plezier op zondag 25 juni tijdens de Dutch TT Assen!


Welke van onderstaande meiden wint de Grid Girl verkiezing? Onderstaande vijf meiden hebben de eerste rond overleefd en hebben daarmee 14 andere dames achter zich gelaten. Een van deze vijf meiden is als grid girl te gast bij het Nederlandse Moto2 team, RW Racing GP en staat ook nog eens op de start grid van de Dutch TT 2017 Moto2-race naast coureur rijder Axel Pons.  

Grid Girl Verkiezing 

Tientallen fotografen en cameraploegen, die haar wereldwijd in de huiskamers brengen tijdens de live-uitzending van het grootste motorsportevenement van Nederland? Samen met het team op het ‘heilige asfalt’ lopen, als 100.000 mensen rondom het circuit op de start van de belangrijkste race van het seizoen wachten? Deze droom gaat voor de winnares van de Grid Girl Competitie 2017 uitkomen!

Voor het vierde jaar op rij organiseert MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Tijdens de Dutch TT Assen 2017 staat de winnares op zondag 25 juni naast de motorcoureur en fotomodel Axel Pons, midden in het episch centrum van alle aandacht rondom de TT, omringd door fotografen en cameraploegen. Als grid girl van het team maakt de winnares deze Dutch TT de hele dag vanaf een meer dan unieke positie mee; deels als VIP, deels als teamlid van het Nederlandse RW Racing GP team.

De verkiezing kent ook dit jaar weer een aantal selectieronden, die begonnen met het insturen van een mooie foto via de speciale inschrijfpagina. Die foto was belangrijk want aan de hand hiervan werd een eerste selectie gemaakt, in samenwerking met het team van MOTORbeurs en het TT Circuit van Assen. Voor de gekozen kandidaten volgde dan een digitale stemronde, waarin de Nederlandse motorsportfans deze vijf dames uit hebben gekozen met behulp van de speciale stempagina’s op de website van MOTORbeurs Utrecht.

Die vijf favorieten gaan op zaterdag 25 februari in de grote finale tijdens MOTORbeurs Utrecht op jacht naar die ene, unieke plek op de grid van de Moto2-race van Axel Pons. Axel is hier uiteraard zelf ook bij aanwezig! Zaterdag 18 februari is er eerst nog een kick off bijeenkomst met o.a. een 'Fear Challenge' en fotoshoot op het TT Circuit Assen. Deze Fear Challenge is nieuw dit jaar. Wat houdt deze challenge in? Een pittig rondje in een safety car. Wie durft het aan?

 

 

We hebben de dames allemaal dezelfde vraag gesteld: Waarom zou jij de Grid Girl verkiezing moeten winnen?

1. Cindy Mortko
Geboren op: 1-12-1984

Deze knappe Spanjaard in real life zien is natuurlijk een kans die ik moet grijpen. Sinds vorig jaar mocht ik ook kennis maken met circuit rijden en wat geeft het een kick. Hoe zou dat door een beroeps als Pons worden ervaren? Een mooi meisje zijn staat niet voorop maar vooral de ervaring beleven, de motoren, het rubber, de spanning van een race!
2. Lammie Smit
Geboren op: 12-12-1988

Ik wil dolgraag Grid Girl van Axel Pons worden omdat ik gek ben op snelle motoren.

Ik vindt de geur van verbrand rubber heerlijk ruiken. Ik loop en sta het liefst op het circuit met mooie hakken, in een mooi strak pakje voor een snel voertuig!

Daarnaast heb ik eigen ervaring op circuitpark Zandvoort en Zolder.
 
3. Lizzy Zuidema
Geboren op: 30-8-1987

Dit is iets wat me helemaal geweldig lijkt..

Vorig jaar was ik aanwezig bij de TT en vind het heel gaaf om al die snelle races te kunnen zien.

Daarnaast ben ik spontaan en lach ik het liefst de hele dag! En natuurlijk omdat Axel er zeker niet verkeerd uitziet :)
4. Sharina van der Stam
Geboren op: 6-4-1995

Dat is toch de droom van ieder(e) meisje/vrouw die iets heeft met de motorsport?! Elk jaar in Assen ben ik op de tribune's te vinden, maar wat is er nou gaver om als Grid Girl op de enige echte grid te staan tijdens hét motorsportevenement van het jaar? Naast dat ik een Motogp fanaat ben, race ik zelf ook al een lange tijd. Op m'n 7e begonnen op een minibike, midibike en daarna nog zijspan gereden. Momenteel rijd ik wedstrijden bij de 'classic racing.' Hierbij rij ik in de 50cc klasse op een Kreidler die aardig opgevoerd is, en val in als bakkenist in de zijspanklasse.

5. Natascha van ‘t Hof
Geboren op: 16-4-1995

Ik moet de Grid Girl van Axel Pons worden omdat ik misschien niet 1 pk heb, maar wel een cilinder die op volle toeren gaat draaien als ik mij op het TT Circuit bevind!

Even niet achterop de motor, maar vlák naast de racemotoren.