header
header

Junior Riding Experience

Achterop bij papa of mama is leuk, maar natuurlijk is niks zo gaaf als zelf mogen motorrijden! Hiervoor hebben we op MOTORbeurs Utrecht de Junior Riding Experience, voor alle kinderen tussen 5 en 15 jaar. Ze hebben alles bij zich: motoren, helmen, kleding, echt alles. Onmisbaar in elke opvoeding! 

Op een opblaasbaar parcours kunnen de kids zelf rijden met een Yamaha. Oké, er valt weleens iemand, maar door alle veiligheidsmaatregelen plus de juiste bescherming en kleding stappen ze zó weer op. 

Twee wielen nog te lastig? Geen nood, er zijn ook een paar quads! Alle motoren, quads, kleding en helmen komen van Yamaha Motor en zijn dus prima voor elkaar. De Junior Riding Experience is veilig, goed geregeld en vooral heel, heel leuk! 

Motorrijders in de dop hebben jou nodig!
Om de kids te helpen met het aantrekken van motorkleding, uit te leggen hoe de motor werkt en ze op het parcours te helpen, zoeken we nog een paar leuke vrijwillig(st)ers. Superleuk om te doen en je krijgt er ook nog eens 4 vrijkaarten voor als bedankje. Mail naar info@motorbeursutrecht.nl

Kids