MotoMe | Promotor Liveshow

De mannen van MotoMe en Promotor geven dagelijks om 12.00 uur, 14.00 en 16.00 presentaties op het podium in het Refuel Café.

Programma:

‘The Gentlemans Racer’
Van der Heide Motorcyles, oftewel de broers van der Heide, introduceerden afgelopen jaar de ‘Gentlemans Racer’. Een uniek motorfietsconcept, op maat gemaakt, met een indrukwekkende back-bone veringconstructie en volledig carbon-fibre bodywork. Een echt Nederlands merk dus, gebouwd op Nederlandse bodem. Hoe deze fiets van dik anderhalve ton aan euro’s tot stand kwam? Hoe kwamen ze bij het idee? Daar kom je achter tijdens de show van MotoMe en Promotor. Sjors en Rolf geven uitleg over hun unieke project op het podium.

Kawasaki Z900
MotoMe testte onlangs in Spanje de Kawasaki Z900. Een motorfiets die zich spiegelt aan een aantal zeer iconische Kawasaki motorfietsen van de afgelopen 40 jaar. Hoe klinkt hij? Hoe rijdt en voelt hij? Bart en Joost geven een live testverslag van deze motor op het podium.. En hoe die ‘sound-designed’ inlaat klinkt? Je hoort het tijdens de show!

Tracer tracks

Tracer tracks is een nieuw onderdeel in Promotor. Lezers maken routes voor Promotor en maken hiermee kans op een heuse Yamaha Tracer. Hoe? Wij leggen het uit tijdens de show!

Heb jij wel eens een ‘verruigde’ Ducati Multistrada gezien?
Jaarlijks weet Affetto Ducati ons te verrassen met een mooi project. Deze keer pakten ze een Multistrada van voor naar achteren aan om ‘m te ‘verruigen’. 
Dus kreeg de Multistrada een zwart uiterlijk: diepzwart spuitwerk, zwart geanodiseerde aluminium zijpanelen en blokbescherming, een minimalistisch zwart ruitje en zwarte valbeugels. Daarbij krijgt de Multistrada Enduro ‘Mezzanotte’ een overdonderend geluid. Daarvoor werd de hulp van Termignoni ingeschakeld. Horen? Zien? Meer weten? Kom naar de MotoMe | Promotor Liveshow!

Triumph Bobber
De verassing van eind vorig jaar moet toch wel de Triumph Bobber zijn. Een enorm aansprekende motorfiets met een heel populair design. Op het podium starten en bespreken we dit nieuwe iconische model van Triumph.

GPS training
MrGPS, ofwel Hans Vaessen geeft tijdens de show uitleg over het gebruik van GPS op de motor. Hij zal het hebben over de verschillen tussen Garmin en TomTom, maar vooral over het downloaden en ontwerpen van routes op de computer. Voorgaande jaren ging het daarbij vooral over het programma Basecamp; de wereld staat er niet stil er er zijn inmiddels verschillende, minstens even interessante, alternatieven zoals MyDrive, MyRouteApp en Routeyou. Zowel voor Garmin als TomTom-rijders (en zelfs voor de smartphone) een goed besteed half uurtje! (alleen op donderdag en vrijdag).