Net je rijbewijs?

Heb je net je rijbewijs gehaald? Welkom bij de club!

Speciaal voor jou hebben we tijdens MOTORbeurs Utrecht het A1/A2-testparcours. Hier test je motoren voor A1/A2-rijbewijzen. Verschillende importeurs stellen hiervoor motoren ter beschikking. Dit parcours is natuurlijk ook leuk voor iedereen die al wel lang zijn/haar rijbewijs heeft. Je vindt het testparcours op het buitenterrein bij hal 12.

Kijk hieronder om te zien welke motoren je kunt proberen. En wil je weten hoe laat je kunt opstappen? Zie hier!

Donderdag 23-2: 10.30 - 20.00 uur

Vrijdag 24-2: 10.30 - 20.00 uur

Zaterdag 25-2: 10.30 - 17.00 uur

Zondag 26-2: 10.30 - 15.00 uur

KTM - A1-A2 Testparcours - Motorbeurs Utrecht

KTM Freeride E-SM 

Met ongeëvenaard gebruiksgemak, exceptionele manoeuvreerbaarheid en een robuuste grote veerweg biedt de KTM FREERIDE E-SM de beweeglijkheid om snel, gemakkelijk en moeiteloos de straat te beheersen en alles daartussen. De state-of-the-art elektrische 300V-motor, levert een indrukwekkende 42 Nm direct bruikbaar koppel en 16 kW (22 pk) piekvermogen. De eerste elektrische supermotor van KTM combineert het READY TO RACE-gevoel met het emissievrij en praktisch geruisloos afleggen van korte afstanden. Dit sluit perfect aan bij een moderne levensstijl en biedt maximaal rijplezier. Aangezien de FREERIDE E-SM beschikt over de vereiste uitrusting voor homologatie op de weg kan iedereen met een Europees A1-rijbewijs genieten van lean, mean en milieuvriendelijk rijplezier van KTM!

Honda - A1-A2 Testparcours - Motorbeurs Utrecht   

Honda CBR500R

De CBR500R is uitgerust met onze betrouwbare 500cc inline tweecilindermotor. De stoere vormgeving van de body wordt gecombineerd met een verbeterde tuning voor extra spannende raceprestaties. En bovendien heb je genoeg aan een A2-rijbewijs.

MODEL UPDATE
De CBR500R ontving voor 2017 een uitgebreide update: een overzichtelijke, agressieve nieuwe look, sportief ogende LED-verlichting, grotere brandstoftank, verstelbare voorvork en een vernieuwde uitlaat die de CBR500R voor 2017 laat voldoen aan de EURO4-uitstootnormen

RACEN ZIT IN HET BLOED
De CBR500R heeft dezelfde scherpe stijl en prestatietuning als de Fireblade.
Het resultaat is dat de CBR500R met zijn scherpe profiel prat kan gaan op een stoere aanwezigheid op de weg en verbeterde aerodynamische vormgeving. Maar het is niet alleen de buitenkant: binnenin zit een watergekoelde 500 cc parallelle tweecilindermotor die is afgesteld op een constant vermogen, de transmissie heeft nog sportievere overbrengingsverhoudingen en de vering is afgesteld voor een strakke en soepele wegligging.

A1/A2 testparcours - Motorbeurs Utrecht

Honda MSX125

Compact, gemakkelijk om mee te rijden en praktisch dankzij Full-size motorfiets onderdelen.
De MSX125 was een instant wereldwijd succes in 2013. Hij is ontworpen voor jonge rijders, met een economische lage  wrijvingsmotor, vier versnellingen en een unieke houding en stijl.
Voor 2016 ontving de MSX een nieuw, hoekiger ontwerp, een uniek gestapelde LED koplamp en een compacte uitlaat die de MSX125 een scherpe 'mini streetfighter' look geeft en tegelijk ook de charme van het origineel behoudt. Voor 2017 is de MSX uitgerust met ABS remmen en voldoet ie volledig aan de EURO4 normen.

Suzuki SV650A  

Suzuki SV650A

De nieuwe Suzuki SV650A maakt het rijplezier van een V-twin bereikbaarder dan ooit. Dankzij de compacte afmetingen en het lage gewicht is de populaire allrounder gemakkelijk te besturen. Bovendien is de SV650A krachtiger én zuiniger dan al zijn concurrenten. Slimme systemen als Easy Start en Low RPM Assist zorgen ervoor dat de bestuurder zich volledig kan focussen op wat belangrijk is: genieten van het motorrijden. Voor het A2-rijbewijs is de Suzuki SV650A kosteloos leverbaar als 35 kW-uitvoering.