header
header

Route

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Route & parkeren

Met de motor naar MOTORbeurs Utrecht? Parkeer jouw tweewieler dan veilig én gratis op de
bewaakte KNMV Motorparkeerplaats in hal 3. Ook verzorgen we weer een helmengarderobe
waar je je motorspullen veilig kunt achterlaten. Houd voor de motorparkeerplaats het
volgende navigatieadres aan: Fentener van Vlissingenkade 1, 3521 AA, Utrecht.

Opladen elektrische motor mogelijk
Kom je met een elektrische motor? Geen probleem. Met dank aan Ecotap en Electric Motorcycles is het mogelijk je elektrische motor op te laden tijdens jouw bezoek aan MOTORbeurs Utrecht. Bij de motorparkeerplaats zijn er een aantal plekken gereserveerd voor elektrische motoren. Elk merk elektrische motor kan geladen worden. Naast laadpalen met normale stopcontacten, zoals thuis, zijn er ook tijdelijke publieke laadpalen op de motorparkeerplaats geplaatst. 


Liever met de de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs 
beschikt over ruim 6.000 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur (of deel van het uur) voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50.

> Bekijk de plattegrond van het Jaarbeurs-terrein

Vanwege de verwachte drukte kun je ook parkeren dan bij de Utrechtse Bazaar (navigatieadres: Taatsendijk 6). Voor € 10,- parkeer je hier de hele dag. Een speciale pendelbus brengt je in 7 minuten gratis verder naar de Jaarbeurs. Vanuit de richting Amsterdam neemt je op de A2 afslag 8 Papendorp. Vanuit Den Bosch/Den Haag/Rotterdam neemt je op de A2 afslag 8a Papendorp.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus ook uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat. 

» Plan hier je reis met openbaar vervoer 

 

Scoor je tickets