Route

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.

» Plan hier je reis met openbaar vervoer 

Route & parkeren

Kom je toch met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Parkeren kan ook bij de Utrechtse Bazaar (direct aan de A2).

Het parkeertarief rondom het Jaarbeurscomplex bedraagt € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met een creditcard parkeren. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Navigatieadres: Truus van Lierlaan.

Voordeliger parkeren? Parkeer dan bij de Utrechtse Bazaar (navigatieadres: Taatsendijk 6). Voor € 10,- parkeer je hier de hele dag. Een speciale pendelbus brengt je in 7 minuten gratis verder naar de Jaarbeurs. Vanuit de richting Amsterdam neem je op de A2 afslag 8 Papendorp. Vanuit Den Bosch/Den Haag/Rotterdam neem je op de A2 afslag 8a Papendorp.

In het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle eigen parkeerterreinen direct om het Jaarbeurscomplex gratis parkeren. Bij de terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen.

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Scoor je tickets