header
header

MOTORbeurs Utrecht

Op MOTORbeurs Utrecht vind je werkelijk ALLES voor de motorrijder. Het eindeloze aanbod voor motorliefhebbers gaat van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties. Van motorclubs tot motorverhuur en gereedschap.

Natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Want als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen. Voordat je daarna op je motor wegscheurt; je vindt op de beurs ook heel veel informatie over verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Altijd handig!

Gloednieuwe modellen

Op MOTORbeurs Utrecht tonen bijna alle importeurs van motormerken hun nieuwe modellen voor het nieuwe seizoen. Daarnaast staan er traditiegetrouw spectaculaire activiteiten op het programma. 

MOTORbeurs-info

Data

MOTORbeurs Utrecht vindt volgend jaar plaats van 14 tot en met 17 februari 2019.


Tickets

De kaartverkoop is gesloten. Tot op MOTORbeurs Utrecht 2019!

 


Bereikbaarheid

MOTORbeurs Utrecht vindt plaats in het hart van Nederland; de Jaarbeurs in Utrecht. De beurs is dan ook makkelijk te bereiken, of je nou komt op de motor of met de auto. 

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht


Contact

MOTORbeurs Utrecht wordt gehouden in (en georganiseerd door) Jaarbeurs in Utrecht. Wanneer je na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kun je ons bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Jaarbeurs | Utrecht
030 - 295 59 11
info@jaarbeurs.nl