header
header

MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht is de jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen waar ruim 90.000 motorliefhebbers zich laten inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is voor veel mensen een jaarlijkse dag uit waar ze het motorrijden vieren met vrienden en familie én waar veel geld wordt uitgegeven aan hun passie. 

Bezoekers

Bezoekersprofiel

De bezoekers van MOTORbeurs Utrecht zijn motorliefhebbers die zich oriënteren op de aanschaf van een (andere) motor en die op de hoogte willen blijven van nieuwe producten of ontwikkelingen.

Lees verder
Deelnemers

Deelnamemogelijkheden

Wilt u als exposant deelnemen? Er zijn talrijke manieren om uzelf te presenteren! Zelf een stand bouwen, een all-in pakket en wat zijn de mogelijkheden om uzelf extra in de spotlight te zetten?

Lees verder
foto's 2017

2018-editie

In februari is de Jaarbeurs in Utrecht één groot MOTORfeest. Wil je het nog een keer meemaken of een indruk krijgen? Bekijk dan hier alle video's  die we afgelopen editie hebben laten maken! 

Lees verder

vragen over deelname? neem contact op met een van onze accountmanagers

Esther
Esther Rietman
Accountmanager
Esther Rietman
+31 6 2039 8100
Mark
Mark Rijkeboer
Accountmanager
Mark Rijkeboer
+31 6 1033 5107