CONCEPT

MOTORbeurs Utrecht is de jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen waar bijna 98.000 motorliefhebbers zich laten inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is voor veel mensen een jaarlijkse dag uit waar ze het motorrijden vieren met vrienden en familie én waar veel geld wordt uitgegeven aan hun passie.

 

OOK OPVALLEN BIJ 98.000 MOTORLIEFHEBBERS

Wil jij zeker zijn van een plek op de editie 2018? Bel dan vandaag nog 030 295 2999 en vraag naar Coen of Mark.
Jaarbeurs | Utrecht
T | +31 (0)30 295 29 99
E | service@jaarbeurs.nl

Ben je geïnteresseerd in de tarieven, vraag deze dan geheel vrijblijvend aan.

 

BezoekersprofielDe bezoekers van MOTORbeurs Utrecht zijn motorliefhebbers die zich oriënteren op de aanschaf van een (andere) motor en die op de hoogte willen blijven van nieuwe producten of ontwikkelingen. Zij zien een bezoekje aan MOTORbeurs Utrecht als een plezierig dagje uit.

BESTEDINGSPATROON

Van de bezoekers is 89% in het bezit een motorrijbewijs en 83% in het bezit van een motor. Verder is 35% van plan om een andere motor te kopen. Op MOTORbeurs Utrecht heeft 57% van de bezoekers aankopen gedaan. Van deze bezoekers is de gemiddelde besteding op de beurs € 438,-. Bovendien geeft 35% van de bezoekers aan dat zij naar aanleiding van het bezoek aan MOTORbeurs Utrecht van plan zijn om een nieuwe motor te kopen.

INTERESSES

Het aantal bezoekers van MOTORbeurs Utrecht in februari 2017 was 97.820. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers is 46 jaar. De gemiddelde bezoekduur is 4 uur en 40 minuten. Bezoekers van MOTORbeurs Utrecht zijn vooral geïnteresseerd in motorkleding, helmen, nieuwe motoren en importeurs, accessoires, tweedehands motoren en motorvakanties.

BEOORDELING MOTORbeurs

83% van de bezoekers van MOTORbeurs Utrecht beoordeelt het aanbod op de beurs als goed tot zeer goed. Zij geven MOTORbeurs een 7,7 als gemiddeld rapportcijfer.

Deelnamemogelijkheden

Deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht is er voor elk budget. Vraag onze tarieven vandaag nog aan en bepaal zelf hoeveel je wil investeren. De standruimte op MOTORbeurs Utrecht is een combinatie van de vierkante meterprijs én een deelnamepakket naar keuze. Een deelnamepakket bestaat uit de mediacampagne, een aantal services, (administratieve) beursondersteuning én verschillende promotiemiddelen. Je ontvangt een overzicht van de deelnamepakketten direct bij het tariefoverzicht.

Samenwerken aan een motorfestijn

Op MOTORbeurs Utrecht kunnen de bezoekers veel meer dan alleen de nieuwste motoren en onderdelen bekijken. Naast de informatieve stands van de deelnemers zijn er ook diverse activiteiten. Juist die activiteiten geven MOTORbeurs Utrecht een extra dimensie. Als deelnemer kun je hierin participeren en zo nog meer halen uit vier dagen beurs. Alle ideeën zijn welkom. Neem gerust contact met ons op om samen te bekijken hoe we van MOTORbeurs Utrecht een bruisend en actief motorfestijn kunnen maken!

Resultaten vorige editie

Wat een feest. MOTORbeurs Utrecht betekent vier dagen lang een verhoogde hartslag bij gepassioneerde motorliefhebbers. 

Facts & Figures
Aantal bezoekers 97.820 met een gemiddelde verblijfsduur van 4 uur en 48 minuten

Meer weten? Bekijk de factsheet 2017 voor meer resultaten.

doet aankopen tijdens
de MOTORbeurs

beoordeelt het aanbod op de
MOTORbeurs als zeer goed.
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht
Motorbeurs Utrecht