Alles wat je kan doen

Activiteiten

Benieuwd naar alle activiteiten? Bekijk de activiteiten onderstaand.
Let op: er komen nog méér activiteiten aan.
Houd deze pagina dus in de gaten want tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 is genoeg te beleven!

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar).

Lees meer
TESTPARCOURS

Traditiegetrouw kan je op de stands van exposanten proefzitten op de nieuwste modellen en de motor van jouw voorkeur van alle kanten bekijken. Om de oriëntatie op een nieuwe motor een extra dimensie te geven, is het namelijk mogelijk om daadwerkelijk op een motor te stappen en ‘m te proberen.

Lees meer
CUSTOM BIKE SHOW

Jouw pronkstuk showen andere motorliefhebbers? Dat kan op MOTORbeurs Utrecht. De Custom Bike Show vakjury kiest in elke categorie één winnaar. Naast eeuwige roem en een beker ontvangt de winnaar een prachtig prijzenpakket met daarin onder andere twee vrijkaartjes voor MOTORbeurs Utrecht 2021 en nog meer. Doe jij ook mee? Meld je dan vandaag nog aan!

Lees meer
SUPERMOTO

Na een succesvolle introductie is er dit jaar ook weer de Supermoto! Het buitenterrein wordt compleet nieuw ingericht en het wordt dé plaats voor èchte actie! Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
BOVAG TRY THE BIKE

De grootste rijschool van Nederland komt van 20 t/m 23 februari naar Utrecht! Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 hun eerste proefles nemen. Schrijf je in, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles!

Lees meer
JUNIOR BIKER BUILD OFF

Op de stand van de Junior Biker Build Off strijden twee teams om de eer. Vorig jaar ging het tussen Team ROC uit Amsterdam en Team Koning Willem I College uit Den Bosch. Bikersworld Heemskerk, bij ROC aangesloten leerbedrijf, had voor het ROC een Yamaha XJ750 gedoneerd en het team van Koning Willem I ging aan het werk met een Japanner.

Lees meer
ARROW CLASSIC ROCK CAFÉ

Op MOTORbeurs Utrecht is er een heus Arrow Classic Rock Café helemaal in de stijl van de radiozender!

Lees meer
globe of speed

Qua spektakel wordt het woest, want in de Globe of Speed gaat het gas er weer vol op. In een bizarre show schieten motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Ze rijden zelfs met drie motoren tegelijk!

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!

Blijf op de hoogte

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant