Alles wat je kan doen

Activiteiten

Bekijk onderstaand alle activiteiten die je kon doen op MOTORbeurs Utrecht 2020. Zodra de activiteiten voor de volgende editie bekend zijn, komen die op deze pagina te staan.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar).

Lees meer
Steile wand

Dit jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020: dé steile wand. De steile wand of ‘the wall of death’ is een stuntshow waarbij motorrijders dwars op een wand rijden in een grote ton. Deze adrenaline stunts worden uitgevoerd door onder andere Reymond Verhoef. Kom voor een dosis actie en spanning een kijkje nemen!

Lees meer
TESTPARCOURS

Kom je proefzitten op jouw favoriete motor? Je mag ‘m uiteraard ook testen op het testparcours. Zo voel, ruik en ervaar je de motor van alle kanten! Vet toch?!

Lees meer
globe of speed

Qua spektakel wordt het woest, want in de Globe of Speed gaat het gas er weer vol op. In een bizarre show schieten motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Ze rijden zelfs met drie motoren tegelijk!

Lees meer
BMW MOTORRAD LIVE ARENA

Op een uitdagend ingericht obstakelparcours wordt de Indoor GS Trophy 2020 gehouden. Je kunt zelf rijden tijdens de GS DicoveRide. Ook worden er demonstraties verzorgd en vinden er in de Live Arena workshops plaats van Official Partners en technische specialisten van BMW Motorrad.

Lees meer
WORKSHOPS (o.a. Mr. GPS)

Op de stand van TomTom vinden dit jaar meerdere workshops plaats. Mr GPS, gespecialiseerd in het preplannen van de mooiste motorroutes geeft op donderdag en vrijdag 2 sessies. Op zaterdag vertelt Arjan van den Boom over zijn passie voor custom motoren en op zondag geven de mannen van Wrench Kings je een inkijkje in hun Royal Enfield project. Er zijn meerdere prijzen te winnen, waaronder 4x een TomTom Rider 550, dus kom langs!

Lees meer
SUPERMOTO

Ben je klaar voor wat échte actie? Dat komt goed uit bij de Supermoto waar spectaculaire jumps plaatsvinden!

Lees meer
ELECTROCROSS

Electrocross is fun, actie en adrenaline! In hal 12 wordt een uniek parcours aangelegd met dé perfecte tracks voor iedereen. Zelfs als je nog nooit op een motor hebt gezeten is dit iets voor jou! Ga de uitdaging aan en ervaar het gevoel om op een elektrische crossmotor te zitten.

Lees meer
BOVAG TRY THE BIKE

Ben jij klaar voor jouw eerste motorproefles? Of neem iemand mee die nodig eens een proefritje moet maken! Het kan allemaal op MOTORbeurs Utrecht.

Lees meer
CUSTOM WORXS

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 bouwen studenten elke dag een motor. Ben je benieuwd naar de voortgang en het eindresultaat? Neem dan niet alleen ’s ochtends maar ook ’s middags zeker nog een kijkje! Aan het eind van de (beurs)dag wordt de motor namelijk ook weer afgebouwd. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om vragen te stellen.

Lees meer
E-SPORTS

Tijdens MOTORbeurs Utrecht wordt ook aan de digitale motorsport gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen in hal 8 en deelnemen aan een virtuele racecompetitie!

Lees meer
YAMAHA R-WORLD

In de R-World waan je je op de Paddock tijdens de TT Assen. In een Virtual Reality race simulator kunnen bezoekers hun racing skills tonen en daarmee mooie prijzen winnen. Of laat je op een hele exclusieve Yamaha fabrieksracer fotograferen door een professionele fotograaf!

Lees meer
STUNT ARENA

Samen met het Supermoto parcours is er op het buitenterrein een extra parcours waar diverse stuntrijders hun kunsten laten zien. We kunnen er alvast eentje verhullen, namelijk Johnnie Do! Hij is een Nederlandse stunt pionier en voormalig kampioen stuntrijden.

Lees meer
MOTORREIZEN

Wil jij graag op vakantie met je motor? Laat je op MOTORbeurs Utrecht 2020 informeren én inspireren. Er zijn ruim 30 partijen aanwezig die jou kunnen adviseren en helpen met het organiseren van jouw droomreis op de motor van A tot Z. Van motortransport, de beste routes en vliegtickets! Heb je al een land in gedachten?

Lees meer
ARROW CLASSIC ROCK CAFÉ

Op MOTORbeurs Utrecht is er een heus Arrow Classic Rock Café helemaal in de stijl van de radiozender!

Lees meer
MOTORMEIDENPLEIN

Speciaal voor de vrouwelijke motorrijders onder ons is het motormeidenplein ingericht!

Lees meer
TRIAL TRY-OUT

Leer tijdens deze korte kennismaking technieken die je inzicht geeft hoe je een betere motorrijder kunt worden. Je zult merken dat je met meer plezier en veiliger gaat rijden!

Lees meer
MOTORSHOW 2020 BY MOTORNL

MotorNL presenteert gedurende de beursdagen de nieuwe modellen voor 2020 van de aanwezige importeurs, d.m.v. een ‘modeshow’ van motoren.

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!


Blijf op de hoogte

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant