Activiteiten

Bekijk hieronder alle activiteiten terug die op MOTORbeurs Utrecht 2023 te beleven waren. Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten voor de volgende editie? Volg ons dan op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

BOVAG TRY THE BIKE

Heb jij je eerste motorrit gereden tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023? Dat kon natuurlijk bij BOVAG Try The Bike! Bekijk hier de foto’s van alle motorrijders in spe.

Lees meer
DE MOTOR PODCAST

Tijdens de beurs luisterde je live naar De Motor Podcast: de eerste Nederlandse podcast-serie over Motorrijden! Alle dagen namen ze verschillende podcasts op. De afleveringen zijn hier terug te luisteren.

Lees meer
ADVENTURE TALKS - ALLES WAT JE MOET WETEN OVER REIZEN MET DE MOTOR

Je baan opzeggen om de wereld op je motor te ontdekken voor het goede doel? Mitchel en Nadia deden het. Hun leven is vanaf dat eerste moment één groot avontuur, een avontuur waar ze je alles over vertelden tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Lees meer
KAMPIOENSMOTOREN TEN KATE

De kampioensmotoren van Ten Kate waren op en rond de stand van TT Circuit Assen te bewonderen!

Lees meer
SNELSTE VIRTURELE COUREUR GEZOCHT

Tijdens MOTORbeurs Utrecht werd ook aan de digitale motorsport gedacht. Elke gamer kon zijn eGaming talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen in hal 8 en deelnemen aan een virtuele racecompetitie!

Lees meer
WINACTIES & AANBIEDINGEN

Rondom en tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 waren er diverse winacties en mooie aanbiedingen. Bekijk welke winacties er waren en wie de winnaars zijn.

Lees meer
CUSTOM BIKE SHOW

Als fan van zelfgebouwde motorfietsen heb jij natuurlijk de Custom Bike Show in Hal 7 bezocht. Hier zag je twintig gecustomizede en gepimte motoren: van bobbers en choppers tot café racers.

Lees meer
LIVE MUZIEK – THREE OF A KIND

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Three of a Kind maakte er een feestje van in Hal 7! Onder het genot van een hapje en een drankje genoten we van de heerlijke muziek van deze getalenteerde muzikanten.

Lees meer
KOESTRAAT TATTOO

Koestraat tattoo stond dit jaar op MOTORbeurs Utrecht om bezoekers te voorzien van hun droom tatoeage! Er was keuze uit verschillende tattooartiesten, met ieder hun eigen specialisme. Zo was er voor ieder een stijl is die past bij een persoon.

Lees meer
TESTPARCOURS

Op het testparcours kreeg je de kans een proefrit te maken op jouw favoriete motor. Natuurlijk een absolute must bij het aanschaffen van een nieuwe motor, die je echt heb kunnen voelen, ruiken en ervaren!

Lees meer
TRIALCLINIC

Tijdens de Trial Clinic van Alex van den Broek leerde je technieken die inzichten gaven in hoe je een betere motorrijder wordt en beleefde je het trial rijden over obstakels en hellingen.

Lees meer
PERFORMANCE PODIUM

Op het Performance podium in hal 8 besprak TT-Assen alles wat jouw racehart sneller laat kloppen. Bekijk hier de foto’s van de activiteiten.

Lees meer
OMARM DUURZAAMHEID

De motorsport wordt steeds duurzamer. Zo levert Ducati in 2023 de racemotoren voor de MotoE. De spectaculaire racefiets, die in 2023 onder andere te zien is tijden de Dutch TT, was óók te bewonderen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Lees meer
TEAM­PRE­SEN­TA­TIE RW RACING GP

Op de stand van TT Circuit Assen werd tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 het RW Racing GP team gepresenteerd. Dit is het team van Jarno Janssen en het enige Nederlandse team dat op GP niveau (Moto 2) rijdt.

Lees meer
GS Adventure Arena powered by BMW Motorrad

Al je rijtechnieken uit de kast halen op de BMW R 1250 GS? Het kon bij de GS Adventure Arena in Hal 11. Hier vond je onder begeleiding van BMW Motorrad Partner BERRT de BMW Motorrad Indoor GS Trophy, maar ook de DiscoveRideen demonstraties.

Lees meer
MOTOR.NL LIVESTAGE

Op dit podium kreeg je bij ‘Wat rij jij?’ van rijders uit het hele land tekst en uitleg over hun motorfiets. Ook hoorde je alle ins en outs over circuit rijden, motorreizen en elektrisch rijden. Daarnaast kreeg je een introductie over verschillende motorcommunities, maakte je kennis met nieuwe motormerken en genoot je van een motorkledingshow.

Lees meer
AIRBRUSH ARTIEST - MARLIES DE KONING

Airbrush artiest Marlies de Koning heeft een hoop stoere Airbrush tattoos gezet tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023. Deze tijdelijke tattoos gaven een spectaculaire versiering op je arm, nek of rug en bijna niet te onderscheiden van het echte werk. Heb jij er een laten zetten tijdens de beurs? Bekijk alle creaties!

Lees meer
TAKE A PICTURE

Het fotohoekje in hal 9 ging je op de foto met een rode Ducati en twee grid girls! Met je eigen telefoon maakte je de perfecte MOTORbeurs Utrecht foto voor op jouw social media. Heb je de foto al geplaatst? Vergeet dan MOTORbeurs Utrecht niet te taggen op social media!

Lees meer
CUSTOM WORXS

Bij Custom Worxs in hal 7 lieten specialisten zien hoe je jouw motor helemaal eigen maakt. Ze inspireerden je op het gebied van customizing met workshops, het maken van buddyseats, airbrushen, spaakwielen maken en meer! Bekijk de foto’s en zie welke mooie creaties hieruit zijn gekomen.

Lees meer
TRIALDEMO'S Door ALEX VAN DEN BROEK

Meters hoog door de lucht, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex van den Broek geen probleem. Dit demonstreerde hij in zijn show in Hal 12.

Lees meer
MOTORMEIDENPLEIN

Op het Motormeidenplein werden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Daar stonden de motorrijdende vrouwen helemaal in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens de beurs vierden de Motormeiden ook nog eens hun 5 jarig jubileum, als dat geen feestje was?!

Lees meer
WORKSHOPS MOTORONDERHOUD

Alles wat je wilt weten over motoronderhoud, kon je leren in De Werkplaats van GERATEL in hal 11 op MOTORbeurs Utrecht.

Lees meer
FLAT TRACK CLINIC

Dit jaar kon je tijdens MOTORbeurs Utrecht voor het eerst op een echte Flat Track baan rijden. Flat Track Academy & Royal Enfield Slide School Benelux gaven een voorproefje op de Slide School die in maart open gaat. Tijdens deze clinic kon je in het kort de basis van Flat Track proeven en voelen hoe het is om op een Flat Track baan te rijden.

Lees meer
TWEE STUDENTENTEAMS WERKEN AAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

Live op MOTORbeurs Utrecht 2023 bouwden twee studententeams, Ural Electric en Nova electric racing, aan een elektrische motor. Daar leerde je de teams kennen en ontdekte je alles over hun bouwproces.

Lees meer
STUNTARENA – JOHNNIE DO

In de Stunt Arena op het buitenterrein liet Johnnie Do maar al te graag zijn kunsten zien.

Lees meer
CUSTOM CUTZ - BARBER HAIRSTYLIST

Na een motortocht met helm op kon je kapsel wel een opknapbeurt gebruiken. Gelukkig was er tijdens MOTORbeurs Utrecht een haarstylist en barbershop aanwezig Custom Cutz maakte de meest hippe en unieke creaties. 

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!

    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs Utrecht nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Exposant