Activiteiten

Wat was er allemaal te beleven en te ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024?

 Wall of Death

-hal 12-


De Wall of Death, of ook wel Steile Wand, is sinds jaren weer in Nederland! Aanschouw het van bovenaf, proef de spanning, ruik de geur en hoor het geluid. Sensationeel en indrukwekkend!

Stunt Arena

-binnenterrein-


In de Stunt Arena laten verschillende rijders hun stunts zien op de motor en quads. Boy van Geleen zet samen met zijn zoon een spetterende show neer met een speciaal ontworpen quad. Deze show is 4 dagen te zien. Op donderdag en vrijdag komt daar ook nog eens de motorshow van stuntrijder Martijn Brink bij. Fascinerend om naar te kijken, niet om thuis te proberen.

Motoball

-binnenterrein-


Motoball is de snelste en stoerste teamsport op twee wielen ter wereld. Elke dag is er een jeugd- en volwassen demo en een penalty shoot-out. Crossend over het binnenterrein, dat deels is veranderd in een groot voetbalveld, scheuren ze op hun motorfietsen. Een spannend spel met ronkende motoren, adrenaline, snelheid en een enorme voetbal.

Mini Trial

-hal 9-

Mini-trial

De mini-trial is dé plek voor kinderen om voor het eerst op de motor te stappen. Gehuld in stoere kledij met helm en onder begeleiding van Luc Branten Trial Academy, rijden de kleine motormuizen hun eerste motormeters. Vanaf 2 jaar kunnen ze al op de motorfiets stappen, zelf met zijwieltjes als dat nodig is. Maar ook voor de wat oudere kinderen zijn er motortjes beschikbaar. Tijdens de avondopening is de Mini Trial tot 19:30 uur

Fire Arena

-hal 12-

Kom naar de Fire Arena waar je omheind wordt door een metershoge constructie. En over deze constructie voert een stuntrijder zijn spectaculaire stunts uit. Gecombineerd met vuuracts en live muziek, is de Fire Arena een plek die je zeker niet mag overslaan!

BOVAG Try the Bike

-hal 12 buitenterrein-

Bovag Try the bike MOTORbeurs Utrecht

Altijd al motor willen rijden? Grijp je kans bij BOVAG Try the Bike. Hier kun je als toekomstige motorrijder je eerste motormeters maken. Maar wees gewaarschuwd: eenmaal op een motor gereden, wil je niet meer anders…

Motor Talks Theater

-hal 12-


Het Motor Talks Theater is dé plek voor inspirerende sessies die alles met motoren te maken hebben. Met uiteenlopende gasten zoals een motorfotograaf, avonturiers en bepakkingsspecialisten.

 Testparcours

-hal 7-

testparcours MOTORbeurs Utrecht

Mooie fiets gespot? Dan wil je die natuurlijk even écht ervaren, voelen en ruiken. Dat kan! Op het Testparcours kun je een testrondje maken op jouw favoriete motor. Wie weet ga jij na een rondje wel naar huis met een nieuwe fiets!

Men@Work

-hal 12-

Hier laten de specialisten je zien hoe je jouw motor helemaal eigen maakt. Ze inspireren je op het gebied van customizing met presentaties, het maken van buddyseats, airbrushen, spaakwielen maken en meer!

Adventure Talks

-hal 12-

TheGreatRide

Inspiratie nodig voor je (volgende) motorreis? Neem een kijkje bij Adventure Talks. Mitchel en Nadia van The Great Ride Along gaan in het Motor Talks Theater het gesprek aan met verschillende gasten. Allemaal avonturiers die voor langere tijd, of zelfs voorgoed, Nederland achter zich lieten en op de motor stapten. Van Zuid-Afrika tot India en het noordelijkste puntje van Alaska.

Quad kidsopstap

-Motoball veld, binnenterrein-

Ook de jonge snelheidsduivels kunnen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024 weer hun hart ophalen. Want naast de Mini Trial kunnen ze ook quad rijden tijdens de Quadwinkel Quadparcours opstap op het Motoball veld. De Quad opstap is vanaf 6 tot 12 jaar.

Motormeiden Kick-off

-hal 12-

Motormeiden op MOTORbeurs Utrecht

Speciaal voor alle motorliefhebbende dames is er een Motormeiden Kick-off in het theater. Een gezellige avond met het thema ‘grenzen verleggen’. Met een talkshow met toffe gasten zoals Off-road trainer Nicky van der Spek. Natuurlijk veel gezelligheid om (bij) te kletsen met je nieuwe motorvriendinnen.

Adventure Arena

-hal 7-

In de Adventure Arena bundelen de motormerken van de RAI Vereniging zich voor verschillende activiteiten. Denk aan demonstraties, competities en een opstap op diverse merken.

De Motor Podcast

-hal 12-

De Motor Podcast op MOTORbeurs Utrecht

Luister 3x per dag live naar De Motor Podcast: de eerste Nederlandse podcast-serie over Motorrijden! Alle dagen nemen ze in het Motor Talks Theater verschillende podcasts op met leuke gasten en publiek.

Live Muziek

-Fire Arena, hal 12-

De band Three of a kind speelt live heerlijke rock ’n roll vibes of stevige rock. Geniet met een drankje in je hand, de sfeer en de getalenteerde muzikanten.

Trial Clinic

-hal 11-

Je motor helemaal onder controle en je rijvaardigheden naar een hogen niveau tillen? Dat kan bij de Trial Clinic, geleid door elfvoudig Nederlands kampioen trial Alex van den Broek. Leer essentiële trial technieken en ontdek hoe je moeiteloos over obstakels en hellingen rijdt. De Trial Clinic vindt elke beursdag plaats en inschrijving is op locatie.

Opening – Motorparade

-entree hal 8-

Op donderdag 22 februari, om 09:55 uur, werd MOTORbeurs Utrecht 2024 officieel geopend door een motorparade van 33 verschillende motormerken. Van een 50 jaar oude Kreidler tot een Ural. En van een Krauter tot een Hulsmann en natuurlijk de bekendere merken.

Simulator

-hal 12-

Neem plaats in de Simulator en beleef een spectaculaire ervaring en rit. De simulator is de hele beurs geopend en een ritje kost €7,- per persoon te betalen bij de activiteit.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!


    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs Utrecht nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.


    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Exposant