MOOIE AANBIEDINGEN & WINACTIES

Tijdens MOTORbeurs Utrecht zijn er verschillende winacties waar je aan mee kunt doen, denk bijvoorbeeld aan het aankoopbedrag van je aangeschafte motor terugwinnen. Ook hebben veel exposanten mooie aanbiedingen die alleen op MOTORbeurs Utrecht te vinden zijn. Hieronder vind je een overzicht waar je mooie prijzen in de wacht kunt slepen én kunt gaan voor die echte koopjes!

Winacties

WIN JE AANKOOPBEDRAG TERUG

Koop jij een motor op MOTORbeurs Utrecht? Doe dan mee met deze actie en win je aankoopbedrag terug!

Lees meer
WINACTIE: Allroad Basistrainingsdag

Van 2 februari tot 20 februari 2023 kun je een exclusieve Allroad Basistrainingsdag van Alex van den Broek (t.w.v. €160,-) winnen! Doe mee met het spel, raad zo snel mogelijk welke motor het is en maak kans op deze mooie prijs!

Lees meer
Winactie: Trialclinic door Alex van den Broek

Laat tussen 16 en 23 januari 2023 op Instagram of Facebook weten waarom jouw motorbuddy een trialclinic t.w.v. €150,- moet winnen en maak kans om deze mooie prijs voor je buddy te winnen!

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!

    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs Utrecht nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

    Exposant