ETEN & DRINKEN OP MOTORBEURS UTRECHT

Tijdens MOTORbeurs Utrecht geniet je van heerlijke lekkernijen en drankjes. Hieronder vind je het totale overzicht van de horeca per hal en speciale beursacties.

Hal 7
Op het Trial Terras vind je koffie, broodjes, hapjes, bier en fris. Op het Stage Terras bestel je een (vega) kroketbroodje en een biertje bij de speciale Kroketbar. Liever zin in een lekkere burger? Bezoek dan de stand van de Burgerij.

Tussen Hal 7 en 8
Voor stevige trek kun je terecht op het terras tussen hal 7 en 8. Daar bestel je een broodje bal of een broodje Unox. Warme dranken, frisdranken en een biertap zijn aanwezig.

Hal 8
Naast de stand van TT-Assen staat een Nachobar. Uiteraard vind je hier ook wat extra energie met een blikje Redbull. Bij E-sports haal je nog een verfrissend drankje of een kopje koffie voordat je de beurs verder op gaat.

Hal 9
Trek in een lekkere warme hap? In hal 9 vind je pizza’s en friet!

Hal 11
Op het midden terras maak je een motorreis naar het Oosten en bestel je lekkere gerechten bij Karma Kebab en Yalla Yalla.

Hal 12
Zin in een biertje? In hal 12 staat een Speciaal bier bar! Gezellig om samen lekkere biertjes te proeven.

Binnenterein
Even een kijkje nemen bij de Flat Track baan? Dat doe je onder het genot van een lekkere portie churros!

Centrale hal
Ga goed voorbereid de beursvloer op en schep een zak snoep. Lekker struinen langs alle stands met een zoete snack. Ook leuk om samen te delen.

Moments
De Moments locaties zijn vaste horecalocaties in de hallen van Jaarbeurs. Daar vind je lekkere broodjes, salades, snacks en drankjes. De Moments locaties zijn te vinden in hal 8, 9, 11 en 12.

Acties en aanbiedingen

Speciaal voor MOTORbeurs Utrecht zijn er een aantal beursacties en aanbiedingen bij de horecalocaties. Hieronder staan alle acties voor jou op een rij.

Broodje kroket + frisdrank voor € 7,-. Verkrijgbaar bij de kroketbar (op vertoon van kortingscode in de app).

Vroege vogel actie bij Moments. Bestel een kopje koffie of thee en een muffin voor maar € 5,-. (tot 11.00 uur).

Biertjes op de tap: 8 halen, 7 betalen!

Exposant