EERSTE PROEFLES

BOVAG TRY THE BIKE

Heb jij ook die ene vriend of vriendin zonder motorrijbewijs? Het wordt tijd dat daar verandering in komt! Regel voor diegene een échte motorproefles op MOTORbeurs Utrecht.

De grootste rijschool van Nederland komt van 20 t/m 23 februari 2020 naar Utrecht. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 hun eerste proefles nemen. Schrijf je in, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles!

Inschrijven
Je kunt je inschrijven op de dag zelf. Er zijn tijdsloten in de ochtend en middag.
We raden je aan om op tijd aanwezig te zijn aangezien deze lessen erg gewild zijn.

 

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Dit jaar wordt het buitenterrein compleet nieuw ingericht en wordt het dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant