BOVAG – TRY THE BIKE

Beleef je eerste (gratis!) motorrijlesop MOTORbeurs Utrecht

Nog nooit op een motor gezeten en benieuwd hoe het voelt om zelf die motor te besturen? Of droom je al tijden over het behalen van je motorrijbewijs? Dan biedt BOVAG je met Try the Bike dé kans om kennis te maken met de motor.

De grootste branchevereniging van Nederland komt van 23 t/m 26 februari 2023 naar Utrecht. Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2023 hun eerste proefles krijgen. Gratis! Schrijf je in, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles!

Locatie & tijden:

Buitenterrein, langs hal 7.

Donderdag 10:30 – 20:00 uur
Vrijdag 10:30 – 20:00 uur
Zaterdag 10:30 – 17:00 uur
Zondag 10:30 – 15:00 uur

Inschrijven

Je kunt je inschrijven op de dag zelf. Er zijn tijdsloten in de ochtend en middag.
We raden je aan om op tijd aanwezig te zijn aangezien deze lessen erg gewild zijn.

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

TRIALCLINIC

Leer technieken die je inzichten geven in hoe je een betere motorrijder wordt en verdiep je verder in het trialrijden over obstakels en hellingen.

Trialclinic door Alex van den Broek
TESTPARCOURS

Kom je proefzitten op jouw favoriete motor? Je mag ‘m uiteraard ook testen op het testparcours. Zo voel, ruik en ervaar je de motor van alle kanten! Vet toch?!

Testparcours
MOTORMEIDENPLEIN

Op het Motormeidenplein worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat de motorrijdende vrouwen helemaal in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarnaast vieren de Motormeiden ook nog eens hun 5 jarig jubileum, als dat geen feestje wordt?!

Motormeidenplein
Exposant