een motor bouwen en afbouwen op één dag!

CUSTOMWORXS

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 bouwen studenten elke dag een motor. Ben je benieuwd naar de voortgang en het eindresultaat? Neem dan niet alleen ’s ochtends maar ook ’s middags zeker nog een kijkje! Aan het eind van de (beurs)dag wordt de motor namelijk ook weer afgebouwd.

Workshops

Gedurende de dag worden er bij Customworxs diverse workshops gegeven van 10-15 minuten. De programmatijden volgen nog maar de workshops kunnen we alvast verklappen.

– 2 workshops: Suspension
– 2 workshops: Wielen en spaken
– 1 workshop: Basiskennis van electronica
– 1 workshop: Pinstripe of ‘Hoe bouw je zelf een custombike’ (meer info volgt)

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Dit jaar wordt het buitenterrein compleet nieuw ingericht en wordt het dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden wordt op MOTORbeurs Utrecht 2020 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena wordt een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mag het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant