DE MOTOR PODCAST

Tijdens de beurs luister je er live naar!

Met meer dan 1,4 miljoen Nederlanders met een motorrijbewijs op zak zijn er voldoende verhalen om te delen. Dat bracht Peter en Dennis tot De Motor Podcast: de eerste Nederlandse podcast-serie over Motorrijden.

Peter en Dennis, allebei fervent motorrijder, gaan alle dagen on stage met bijzondere gasten en bezoekers in gesprek over hun motorpassie.

Zoals je dat van ze gewend bent, gaat dat met de nodige zijwegen, humor en scherpte. Vragen uit het publiek? Met een beetje mazzel beantwoorden ze die ook.

Kom langs in hal 9, luister en ga in gesprek met andere motorliefhebbers.

Blik alvast vooruit naar MOTORbeurs Utrecht 2023 en beluister alle afleveringen van De Motor Podcast via je favoriete podcast app.

Aflevering #66

In deze aflevering praten Dennis en Peter met Rachel Jankowsky, motorrijdster en beursmanager MOTORbeurs Utrecht, over de highlights van de aankomende MOTORbeurs Utrecht.

De Motor Podcast - Martine Sterk
Aflevering #68

In deze aflevering praten Dennis en Peter met Martine Sterk. Ze is motorrijdster en kent het evenement al jaren, zowel als bezoeker, exposant en organisator. In deze podcast hebben ze het over het thema Performance, één van de 5 thema’s die op de beurs te vinden zijn.

Mark Rijkeboer De Motor Podcast
Bonusaflevering #11

In bonusaflevering 11 blikken Peter & Dennis terug op 2022 en kijken vooruit naar de Motorbeurs Utrecht in februari. Natuurlijk is De Motor Podcast daar ook aanwezig.

Ruben van de Pol de Motor Podcast
Aflevering #67

In deze aflevering spreken Dennis en Peter met Ruben van de Pol, Accountmanager MOTORbeurs Utrecht én fervent motorrijder, over het thema Customizing, één van de 5 thema’s die op de beurs te vinden zijn.

De Motor Podcast

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Performance Podium

Op het Performance podium in hal 8 bespreekt TT-Assen alles wat jouw racehart sneller laat kloppen.

Performance Podium
Adventure Talks

Je baan opzeggen om de wereld op je motor te ontdekken voor het goede doel? Mitchel en Nadia deden het. Hun leven is vanaf dat eerste moment één groot avontuur, een avontuur waar ze je alles over vertellen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Adventure Talks
Bovag- Try the bike

Ben jij klaar voor jouw eerste motorproefles? Of neem iemand mee die nodig eens een proefritje moet maken! Het kan allemaal op MOTORbeurs Utrecht.

Bovag TRY THE BIKE
Exposant