GS ADVENTURE ARENA

powered by BMW Motorrad

Al je rijtechnieken uit de kast halen op de BMW R 1250 GS? Het kan bij de GS Adventure Arena in Hal 11. Hier vind je onder begeleiding van BMW Motorrad Partner BERRT de BMW Motorrad Indoor GS Trophy, maar ook de DiscoveRide en Professionele demonstraties.


BMW Motorrad Indoor GS Trophy

In deze trophy kun jij samen met andere amateurrijders strijden om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad en BERRT. Dat doe je in een arena van 450 m2 met obstakels en oefeningen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil maken. Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 wordt de BMW Motorrad Indoor GS Trophy elke dag één keer gereden. Deelname is kosteloos en wordt je aangeboden door BMW Motorrad en BERRT.

Let op: we zitten vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de reservelijst.

Schrijf je hier in voor de reservelijst


GS DiscoveRide

Daarnaast kun je onder begeleiding van BMW Motorrad Partner Motorprofessional deelnemen aan de GS DiscoveRide: een leuke manier zonder wedstrijdelement om aan het avontuurlijk motorrijden op een GS te snuffelen! Denk aan ergens op, over of onderdoor, korte bochten in krappe ruimten, met één hand rijden, evenwicht bewaren en soms meerdere van deze vaardigheden tegelijk. Je rijdt de GS DiscoveRide in tijdsblokken verdeeld over alle dagen. Bekijk het inschrijfformulier voor de tijdstippen.

Schrijf je in voor de GS DiscoveRide


Professionele demonstraties

Tijdens de MOTORbeurs demonstreren de instructeurs van BERRT in de GS Adventure Arena het Indoor GS Trophy parcours. Daarbij geven ze toelichting op wat er voor nodig is om dit parcours zelf te kunnen rijden en hoe dat aansluit op hun trainingen. Bekijk binnenkort hier het programma.

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

TRIALCLINIC

Leer technieken die je inzichten geven in hoe je een betere motorrijder wordt en verdiep je verder in het trialrijden over obstakels en hellingen.

Trialclinic door Alex van den Broek
TESTPARCOURS

Kom je proefzitten op jouw favoriete motor? Je mag ‘m uiteraard ook testen op het testparcours. Zo voel, ruik en ervaar je de motor van alle kanten! Vet toch?!

Testparcours
MOTORMEIDENPLEIN

Op het Motormeidenplein worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat de motorrijdende vrouwen helemaal in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarnaast vieren de Motormeiden ook nog eens hun 5 jarig jubileum, als dat geen feestje wordt?!

Motormeidenplein
Exposant