GA HET AVONTUUR AAN

GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden werd op MOTORbeurs Utrecht 2019 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena werd een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mocht het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen! Op de allernieuwste BMW R 1250 GS lieten de pro’s van BERRT eerst zien hoe je moeilijke obstakels als boomstammen of een evenwichtsbalk neemt, daarna was er voor ervaren (!) motorrijders een competitie opgezet en voor beginnende avonturiers was er de mogelijkheid om zelf op een BMW F 750 GS onder begeleiding enkele hindernissen te overwinnen.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom stond er op een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar) BMW GS driewielers en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Ben je klaar voor wat échte actie? Dat komt goed uit bij de Supermoto waar spectaculaire jumps plaatsvinden!

Lees meer
Kampvuurverhalen

Je kon op het Adventure terras in hal 9 naar kampvuurverhalen luisteren; kleine intieme presentaties over reizen. Ervaren reizigers vertelden mooie verhalen over bijzondere bestemmingen en reizen, van de Ardennen tot Frankrijk en van de Noordkaap tot de Himalaya.

Lees meer
WHAT’S GOING ON?

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant