GS ADVENTURE ARENA

powered by BMW Motorrad

Al je rijtechnieken uit de kast halen op de BMW R 1250 GS? Het kon bij de GS Adventure Arena in Hal 11. Hier vond je, onder begeleiding van BMW Motorrad Partner BERRT, de BMW Motorrad Indoor GS Trophy, maar ook de DiscoveRide en Professionele demonstraties.


BMW Motorrad Indoor GS Trophy

In deze trophy kreeg jij de mogelijkheid om samen met andere amateurrijders te strijden om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad en BERRT. Dat deed je in een arena van 450 m2 met obstakels en oefeningen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil maakten. Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 werd de BMW Motorrad Indoor GS Trophy elke dag één keer gereden.


GS DiscoveRide

Daarnaast kon je, onder begeleiding van BMW Motorrad Partner Motorprofessional, deelnemen aan de GS DiscoveRide. Een leuke manier zonder wedstrijdelement om aan het avontuurlijk motorrijden op een GS te snuffelen! Denk aan ergens op, over of onderdoor, korte bochten in krappe ruimten, met één hand rijden, evenwicht bewaren en soms meerdere van deze vaardigheden tegelijk.


Professionele demonstraties

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht demonstreerden de instructeurs van BERRT in de GS Adventure Arena het Indoor GS Trophy parcours. Daarbij gaven ze toelichting op wat er voor nodig is om dit parcours zelf te kunnen rijden en hoe dat aansluit op hun trainingen.

 

Wil je weten hoe dit er allemaal uitzag tijdens de beurs? Bekijk dan hieronder de foto’s!

Exposant