strijden om de eer

JUNIOR BIKER BUILD OFF

Elk jaar is het weer een spannende strijd! Op de stand van de Junior Biker Build Off  streden twee teams tijdens MOTORbeurs Utrecht 2019 streden twee teams om de eer. Dit keer ging het tussen Team ROC uit Amsterdam en Team Koning Willem I College uit Den Bosch. Bikersworld Heemskerk, bij ROC aangesloten leerbedrijf, had voor het ROC een Yamaha XJ750 gedoneerd en het team van Koning Willem I ging aan het werk met een Japanner.

De teams lieten op MOTORbeurs Utrecht 2019 zien wat ze allemaal geleerd hebben tijdens hun opleiding Motorfietstechniek en brachten dat tijdens de beurs in de praktijk. Het ROC uit Amsterdam heeft het beste project afgeleverd en liet daarmee Koning Willem I College achter zich.

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 gaan opnieuw teams de strijd met elkaar aan. Meer informatie volgt!

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Dit jaar wordt het buitenterrein compleet nieuw ingericht en wordt het dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden wordt op MOTORbeurs Utrecht 2020 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena wordt een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mag het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant