Men@Work

-hal 12-

Bij Men@Work bouwen 5 specialisten aan motoren.

Dus ben jij fan van zelfgebouwde motorfietsen? Dan mag je Men@Work in hal 12 niet missen. Hier laten de specialisten je zien hoe je jouw motor helemaal eigen maakt. Ze inspireren je op het gebied van customizing in verschillende vakgebieden.

Custombouw

Wido van WiMoto, een gevestigde naam in de wereld van custombouw, toont live zijn ambacht op MOTORbeurs Utrecht. Wido integreert traditioneel vakmanschap met moderne computersoftware. Zijn projecten worden volledig ontworpen in 3D CAD en vervolgens in zijn goed uitgeruste werkplaats gerealiseerd. De werkplaats beschikt over alle benodigde faciliteiten, waaronder lassen, CNC-snijden, CNC-frezen, draaien, buigen en poedercoaten, om de meest extreme custom bikes te creëren.

Alfonso

Op MOTORbeurs Utrecht presenteert Wido zijn nieuwste project genaamd ‘Alfonso’, als eerbetoon aan zijn vader die vorig jaar is overleden. Daarnaast werkt hij live aan een project, zodat je kunt zien wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een custom bike!

Airbrush

Livingstone Rijff, een meester in airbrush en motor customization, tovert live op MOTORbeurs Utrecht de mooiste kunstwerken op aluminium panelen. Ontdek zijn creatieve proces, bewonder de gepersonaliseerde meesterwerken en duik in de wereld van airbrushed motorcustomization. Een kans om een kunstenaar aan het werk te zien.

Zadelcustomization

Remco van Tijger Leathers is een vakman in lederwaren en tijdens MOTORbeurs Utrecht laat hij zien hoe hij gewone motorzadels transformeert tot kunstwerken. Ontdek zijn ambachtelijke vaardigheden, bewonder de gepersonaliseerde lederen creaties en duik in de wereld van unieke zadelcustomization. Een unieke kans om een inkijkje te krijgen in deze ambacht.

Motor customization

Clarence van CP Custom, een meester in motorcustomization. Met zijn unieke aanpak transformeert hij motoren tot ware kunstwerken. Van custom paint tot doordachte ontwerpen, Clarence brengt een verfrissende stijl naar de beurs. Ontdek zijn artistieke visie, bewonder de gepersonaliseerde creaties en laat je inspireren door zijn unieke kijk op motorcustomization.

Schokdempers en voorvorken

Altijd al eens willen weten hoe een schokdemper of een voorvork werkt? Dat zie je bij Men@Work! De grootste vering specialist van Nederland laat zien wat er in een schokdemper zit en hoe het werkt. HK-Suspension uit Tiel staat klaar voor je klaar en beantwoordt al je vragen. Kom je ook een kijkje nemen?

Exposant