MOTOR TALKS THEATER

Hét motortheater met inspirerende gasten en motorliefhebbers

 

Het Motor Talks Theater is dé plek voor inspirerende sessies die alles met motoren te maken hebben. Met uiteenlopende gasten, zoals een motorfotograaf en avonturiers die de hele wereld rondreizen op de motor, je kunt van alles verwachten.

Naast de talkshow ‘Adventure Talks‘ waarin Mitchel en Nadia van The Great Ride Along diverse avontuurlijke motorrijders ontvangen, is er ook nog een uitgebreid programma met andere gasten die je motorhart sneller laten kloppen.

 

De volgende gasten komen je ook inspireren in het Motor Talks Theater:

  • Kevin Schoemaker: Hij deed mee aan een vijf uur durende endurance motorrace op Assen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Hartstichting en hij reist door Europa op zijn motorfiets.
  • Leonie Sinnige: Samen met haar partner Peter heeft ze vele verre motorreizen heeft gemaakt door 56 landen. De reiservaring die ze onderweg opdeden, delen ze nu met veel plezier met jou.
  • Dennis Geutjes: Foto- en videograaf en fanatiek motorrijder, die je uitlegt hoe je je jouw motorpassie op de gevoelige plaat vast legt.
  • Ténéré Travel Trophy: Met je eigen Ténéré op avontuur! Wat kun je verwachten van zo’n reis? Voel de vrijheid tijdens dagelijkse etappes ver van de gebaande paden en verbreed je horizon op je eigen Yamaha Ténéré.
  • Mosko Moto: In rap tempo neemt Mosko Moto je mee in de wereld van het reizen met de motor. Wat neem je wel en niet mee, wat pak je waar en hoe pak je slim in? Daarnaast geeft Mosko Moto twee dagen een bandenwissel demonstratie. Uiteraard wel adventure-proof dus enkel met spullen die je onderweg bij je hebt.

Meer namen en tijden volgen binnenkort…

Exposant