Motormeidenplein

Ook dit jaar weer op MOTORbeurs Utrecht: Motormeidenplein. Bekijk onderstaand wie je hier kunt verwachten.

Motormeiden.tv
Motormeiden.tv is het grootste online motorplatform voor meiden die motorrijder of dat willen leren. Om de meiden met elkaar in contact te brengen, organiseert Motormeiden meer dan 35 events per jaar. Van een Girls Ride Out tot circuittrainingen, sleutelworkshops, festivals bezoeken en leuke fotoshoots met je motor. Klik voor hun programma. Je vindt hen op stand 12D060.

Atelier Leona
Atelier Leona maakt waanzinnige kunstwerken op alles wat met leer te maken heeft! Van motorpakken, handschoenen, schoenen tot helmen. Exclusieve modemerken komen naar haar toe voor unieke schilderingen op jasjes, schoenen, tassen of op grote schilderijen. Leona neemt de tijd voor jou om met je aan de ontwerptafel te zitten en een uniek design samen te stellen en jouw wensen te bespreken. Bij Atelier Leona heb je echt iets bijzonders! Je vindt hen op stand 12D060.

EnduroCats
EnduroCats is een supportgroep die vrouwen aanmoedigt zich verder te ontwikkelen in het all- offroad en enduro motorrijden. Zij bieden support aan vrouwelijke offroadrijders, organiseren trainingen en offroadritten (voor alle niveaus), gaan in gesprek met clubs en motororganisaties op zoek naar meer mogelijkheden. Ze zoeken elkaar op en delen hun offroad motorpassie. Je vindt hen op stand 12E067.

Geratel
Geratel geeft workshops motorfiets onderhoud op verschillende niveaus zodat jij zeker, veilig en bekwaam op pad kan met je motor. De workshops, gegeven door Lucy (eigenaresse van GERATEL en gediplomeerd monteur), zijn voor iedereen die het leuk vindt meer kundig te worden met de motor op het gebied van techniek. Of je nu man, vrouw, jong of oud bent, iedereen is welkom, net als iedere soort (verbrandings-)motor. Leer slijtageonderdelen herkennen, een onderhoudsbeurt uitvoeren of bijvoorbeeld kleppenstellen.

Foto gemaakt door Pien Meppelink.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Dit jaar wordt het buitenterrein compleet nieuw ingericht en wordt het dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant