een échte droomreis

MOTORREIZEN

Wil jij graag op vakantie met je motor? Laat je op MOTORbeurs Utrecht 2020 informeren én inspireren. Er zijn ruim 30 partijen aanwezig die jou kunnen adviseren en helpen met het organiseren van jouw droomreis op de motor van A tot Z. Van motortransport, de beste routes en vliegtickets! Heb je al een land in gedachten? Binnen of buiten Europa? Bijvoorbeeld naar Spanje, India, Peru of Kroatië? De experts helpen je graag op weg. Je kunt jouw droomvakantie direct boeken!

Naast individuele reizen kun je ook op groepsreis. Wil je bijvoorbeeld met een motorclub als teamuitje naar een camping in de Ardennen? Ook daar helpen zij je graag bij! Van route 66 tot de Eifel. You name it! Alles is mogelijk.

In hal 9 vind je alles op gebied van motorreizen bij elkaar in een groot reizenpaviljoen met een groot avontuurlijk terras in het midden, er staan ruim 60 deelnemers. Wie er onder andere bij zijn op MOTORbeurs Utrecht 2020:

– Paraglidingschool Inferno, met paragliding cursussen in Franrijk in combinatie met mooie motortochten
– Motor Trails, avontuurlijke motorreizen op alle continenten van de aarde
– Biker Betten, verzameling van motorhotels in Duitsland
– Camping Isabena in Spanje voor motorrijders
– USA Motorreizen met gave motortrips op de Harley Davidson dwars door Amerika
– Horizon Motorreizen, specialist voor bijzondere motoreizen door Europa
– UG-Motobike met bijzondere motortrips door Oeganda
– Indian Rides met prachtige motortrips dwars door India

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
Kampvuurverhalen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 kan je naar kampvuurverhalen luisteren; kleine intieme presentaties over reizen. Ervaren reizigers vertellen mooie verhalen over bijzondere bestemmingen en reizen, van de Ardennen tot Frankrijk en van de Noordkaap tot de Himalaya.

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant