dé tofste stunts!

STUNT ARENA

Terug van weggeweest op MOTORbeurs Utrecht: de Stunt Arena. Samen met het Supermoto parcours is er op het buitenterrein een extra parcours waar diverse stuntrijders hun kunsten laten zien.

We kunnen er alvast eentje verhullen, namelijk Johnnie Do! Hij is een Nederlandse stunt pionier en voormalig kampioen stuntrijden. John is al ruim 18 jaar actief in de stuntwereld en was een van de eerste stuntrijders ter wereld die gevraagd werd om zijn shows te vertonen in Azië. Daarnaast was hij de eerste stuntrijder in de Benelux die stunts deed met een Harley-Davidson. Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 geeft hij diverse shows per dag.

Wil je alvast zien wat je kan verwachten? Bekijk hier de toffe stunts van Johnnie Do!

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
Kampvuurverhalen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 kan je naar kampvuurverhalen luisteren; kleine intieme presentaties over reizen. Ervaren reizigers vertellen mooie verhalen over bijzondere bestemmingen en reizen, van de Ardennen tot Frankrijk en van de Noordkaap tot de Himalaya.

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden wordt op MOTORbeurs Utrecht 2020 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena wordt een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mag het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant