dé tofste stunts!

STUNT ARENA

Terug van weggeweest op MOTORbeurs Utrecht: de Stunt Arena. Naast het Supermoto parcours is er op het buitenterrein een extra arena waar Johnnie Do zijn kunsten laat zien en demonstraties worden gegeven door de Stunt and WheelieSchool.

We kunnen er alvast eentje verhullen, namelijk Johnnie Do! Hij is een Nederlandse stunt pionier en voormalig kampioen stuntrijden. John is al ruim 18 jaar actief in de stuntwereld en was een van de eerste stuntrijders ter wereld die gevraagd werd om zijn shows te vertonen in Azië. Daarnaast was hij de eerste stuntrijder in de Benelux die stunts deed met een Harley-Davidson. Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 geeft hij diverse shows per dag. Wil je alvast zien wat je kan verwachten? Bekijk hier de toffe stunts van Johnnie Do!

Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven door de Stunt and WheelieSchool. Je leert de beste skills om op het achterwiel te rijden met de motor op een zo veilig mogelijke manier. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een door Jeremy Vonk bedachte wheeliemachine wat aan de motor gekoppeld wordt. Leerlingen kunnen hierdoor niet vallen en zich volledig focussen op het aanleren van de juiste techniek.

Bekijk hier het tijdschema van het buitenterrein.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
Kampvuurverhalen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 kan je naar kampvuurverhalen luisteren; kleine intieme presentaties over reizen. Ervaren reizigers vertellen mooie verhalen over bijzondere bestemmingen en reizen, van de Ardennen tot Frankrijk en van de Noordkaap tot de Himalaya.

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant