dé plaats voor èchte actie!

SUPERMOTO OP HET BUITENTERREIN

Ben je klaar voor wat échte actie? Het buitenterrein wordt omgetoverd tot een plek waar de meest spannende jumps plaatsvinden. Er wordt een speciale Supermoto-circuit – inclusief offroad – aangelegd.

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is Supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps. Kom je ook kijken? Laat je verrassen door geweldig jumps!

Bekijk hier het tijdschema van het buitenterrein.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
Kampvuurverhalen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 kan je naar kampvuurverhalen luisteren; kleine intieme presentaties over reizen. Ervaren reizigers vertellen mooie verhalen over bijzondere bestemmingen en reizen, van de Ardennen tot Frankrijk en van de Noordkaap tot de Himalaya.

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant