TEAMPRESENTATIE RW RACING GP

In het thema Performance kun je je motorhart ophalen over alles wat met snelheid te maken heeft. Op de stand van TT Circuit Assen wordt tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 het RW Racing GP team gepresenteerd. Dit is het team van Jarno Janssen en het enige Nederlandse team dat op GP niveau (Moto 2) rijdt. Het Nederlandse talent Zonta van den Goorbergh en het Belgische talent Barry Baltus zijn ook in 2023 de coureurs.

Locatie & tijden:

Thema Performance, stand TT Circuit Assen, hal 8

Tijden volgen later.

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

VERBREEK HET WERELDRECORD

Verbreek samen met ons het wereldrecord. Op de openingsdag van MOTORbeurs Utrecht 2023 zetten we zoveel mogelijk van deze én andere motormerken achter elkaar voor de ultieme recordpoging. Samen proberen we een stoet te realiseren met tenminste 32 motormerken bij elkaar! Meld jouw motor(merk) aan voor tenminste 32 motormerken in de openingsstoet van MOTORbeurs Utrecht 2023.

Lees meer
Performance Podium

Op het Performance podium in hal 8 bespreekt TT-Assen alles wat jouw racehart sneller laat kloppen.

Performance Podium
Kampioensmotoren Ten Kate

Kom ook de kampioensmotoren van Ten Kate bekijken. Ze zijn op en rond de stand van TT Circuit Assen te bewonderen! Dit is dus jouw kans om de racemonsters in het echt te zien!

Kampioensmotoren Ten Kate
Exposant