TESTPARCOURS

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op diverse (nieuwe) modellen. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het testparcours. Supertof toch? Heb jij al een voorkeur die je zou willen proberen?

Geen zorgen over de motorkleding, vanuit MOTORbeurs Utrecht verzorgen wij die zodat je veilig de motor op het testparcours kunt testen.

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

BOVAG - TRY THE BIKE

Ben jij klaar voor jouw eerste motorproefles? Of neem iemand mee die nodig eens een proefritje moet maken! Het kan allemaal op MOTORbeurs Utrecht.

Bovag TRY THE BIKE
TRIALCLINIC

Leer technieken die je inzichten geven in hoe je een betere motorrijder wordt en verdiep je verder in het trialrijden over obstakels en hellingen.

Trialclinic door Alex van den Broek
OMARM DUURZAAMHEID

Duurzaamheid en motorsport het lijkt niet samen te gaan, toch komen er steeds meer e-motoren op de markt en op het circuit. Zo levert Ducatie in 2023 de racemotoren voor de MotoE. De spectaculaire racefiets, die in 2023 onder andere te zien is tijden de Dutch TT, is óók te bewonderen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Duurzaamheid is niet moeilijk
Exposant