proefzitten op de nieuwste modellen

TESTPARCOURS

Traditiegetrouw kan je op de stands van exposanten proefzitten op de nieuwste modellen en de motor van jouw voorkeur van alle kanten bekijken. Tijdens MOTORbeurs Utrecht 2019 werd hier meer beleving aan toegevoegd. Om de oriëntatie op een nieuwe motor een extra dimensie te geven, was het namelijk mogelijk om daadwerkelijk op een motor te stappen en ‘m te proberen. We overkapte een gedeelte van P3 , waar je op een testparcours van zo’n 4.000 m2 twee motoren van jouw keuze kon testen. Bekijk hier de lijst met modellen die je kon testen.

De personal shoppers van MotoPort hielpen je in de benodigde motorkleding (helm/jas/handschoenen).

Ook tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020 kan je op het testparcours op een motor stappen!
Meer informatie volgt.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar).

Lees meer
SUPERMOTO

Na een succesvolle introductie is er dit jaar ook weer de Supermoto! Het buitenterrein wordt compleet nieuw ingericht en het wordt dé plaats voor èchte actie!

Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden wordt op MOTORbeurs Utrecht 2020 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena wordt een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mag het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant