proefrijden op de nieuwste modellen

TESTPARCOURS

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op de nieuwste modellen en kun je een motor van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het 4.000 m2 testparcours. Supertof toch? Heb jij al een voorkeur die je zou willen proberen? RST Rider Gear & BELL helmets helpen je met de benodigde motorkleding (helm/jas/handschoenen).

 Bekijk hier de lijst met modellen die je kon testen.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er dit jaar een speciaal kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar). Hier kunnen zij zich vermaken met BMW GS driewielers en staan er Kawasaki en Yamaha race-loopfietsjes klaar.

Lees meer
SUPERMOTO

Ben je klaar voor wat échte actie? Dat komt goed uit bij de Supermoto waar spectaculaire jumps plaatsvinden!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant