proefzitten op de nieuwste modellen

TESTPARCOURS

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op de stands van exposanten proef te zitten op de nieuwste modellen en kun je een motor van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je ‘m ook nog eens gelijk proberen op het 4.000 m2 testparcours. Super tof toch? Heb jij al een voorkeur die je zou willen proberen?

 Bekijk binnenkort de lijst met modellen die je kan testen komende editie.

WAT IS ER TE DOEN?

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar).

Lees meer
SUPERMOTO

Ben je klaar voor wat échte actie? Dat komt goed uit bij de Supermoto waar spectaculaire jumps plaatsvinden!

Lees meer
GS ADVENTURE ARENA

We maken er weleens grapjes over: wie gaat er met zijn woeste adventure of allroad nou ècht op avontuur of het zand in? Nou, wij dus! Om je daar op voor te bereiden wordt op MOTORbeurs Utrecht 2020 een GS Adventure Arena ingericht met een uitdagend obstakelparcours. In deze arena wordt een Indoor GS Trophy competitie gehouden én een demonstratie verzorgd; maar je mag het met de GS DiscoveRide ook zelf proberen!

Lees meer
BLIJF OP DE HOOGTE

Nieuws & acties

MOTORbeurs Utrecht is dé start van jouw motorseizoen. Van 20 t/m 23 februari 2020 ruik, voel en ervaar je hier voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen.

Exposant