GERATEL – MOTOR-ONDERHOUD WORKSHOPS

Wil jij alles weten over motoronderhoud? Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij de aankoop, wat doe je in de winter, wat voor onderhoud heb je nodig voor je ketting, belt of carcan aandrijving en wat is de werking van een 4 takt? Deze vragen en meer worden beantwoord tijdens de workshops van GERATEL, in De Werkplaats, hal 11.

Onderwerpen die ook nog aan bod komen: pech onderweg, wat nu? Het is koud buiten, winterstalling of doorrijden? Optimaal banden- en remonderhoud, olie en koeling, wat is belangrijk? En alles over de vering van je motor! Interessante onderwerpen, die je niet mag missen, ben jij erbij?

Locatie & tijden:

De Werkplaats, hal 11

11:00 -11:30 uur dagelijks

13:30 – 14:00 uur dagelijks

16:00 -16:30 uur dagelijks

18:30 -19:00 donder- en vrijdag

20:30 – 21:00 donder- en vrijdag

Welke onderwerpen in welk tijdsslot aan bod komen wordt later nog bekend gemaakt.

Inschrijven

De workshops zijn voor iedere motorrijder. Juist als je nog niet zoveel (technische) kennis hebt, kun je veel leren!

De workshops zij vrij toegankelijk, vooraf inschrijven is niet mogelijk. Maar kom op tijd, want vol = vol.

MEER ACTIVITEITEN

MOTORbeurs Utrecht is de grootste showroom van Nederland. Samen met heel veel motoren, vliegen de stunts, muziek, gezelligheid, koopjes, kennis & advies, shows en entertainment je om de oren.

PERFORMANCE PODIUM

Op het Performance podium in hal 8 bespreekt TT-Assen alles wat jouw racehart sneller laat kloppen.

Lees meer
TESTPARCOURS

Kom je proefzitten op jouw favoriete motor? Je mag ‘m uiteraard ook testen op het testparcours. Zo voel, ruik en ervaar je de motor van alle kanten! Vet toch?!

Lees meer
MOTORMEIDENPLEIN

Op het Motormeidenplein worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat de motorrijdende vrouwen helemaal in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarnaast vieren de Motormeiden ook nog eens hun 5 jarig jubileum, als dat geen feestje wordt?!

Lees meer
Exposant