Custome bike: Honda CBR900rr Fireblade

Rogier vertelt over zijn motor, de Honda CBR900rr Fireblade.

Mijn motor betreft een Honda CBR900rr Fireblade van 1993, ik heb deze gekocht als Duitse streetfigther. Deze heb ik tot het laatste boutje uit gedemonteerd, met de bedoeling er een caféracer c.q. streetfigther van te maken. Het frame met al zijn toebehoren heb ik zwart gepoedercoat. De wielen zijn ook gestraald en gecoat. Het poedercoaten doe ik bij www.easyblast.nl in st Maartensdijk, hier moet/mag je zelf stralen en poedercoaten. Hierna is de opbouw weer begonnen, de tank en voorspatboord zijn gespoten bij www.docgrfx.nl.

In de opbouw werk ik ook met houten onderdelen, bijvoorbeeld het kettingrandje, maar ook de basis van de tankdop. Inmiddels ben ik zover dat de kabelboom voor alle elektra erin gebouwd moet gaan worden, deze maak ik ook weer helemaal zelf.

De motor is dus nog niet helemaal af vandaar ook geen foto van de motor zelf.