MOTORbeurs Utrecht | Brommers Kieken

Monster

Met meer dan 350.000 geproduceerde en over de hele wereld gedistribueerde exemplaren is de Monster familie de best verkochte en de langst lopende in de geschiedenis van het in Bologna gevestigde bedrijf. Het nieuwe model, is geïnspireerd op de oorspronkelijke 1993 filosofie: een lichtgewicht en essentiële sport naked met een frame afgeleid van de Superbike en een krachtig motorblok dat tegelijkertijd perfect is voor gebruik op de weg.

Wendbare motorfiets

De nieuwe Monster is licht, compact en fun. Het hart van de motorfiets is het 937 cc L-twin Testastretta 11° motorblok met desmodromische distributie, die de Monster sportief en leuk maakt. Het maximumvermogen bedraagt 111 pk bij 9.250 t/min met een koppel van 9,5 kgm bij slechts 6.500 t/min. Het werk uitgevoerd aan het chassis, samen met een verlichting van 2,6 kg op het motorblok, heeft het drooggewicht van de Monster op slechts 166 kg gebracht (bijna 20 kg minder dan de Monster 821) en dit vertaalt zich in een wendbare motorfiets in het verkeer en met een uitstekende wegligging.

Makkelijk te bedienen

De standaard elektronische uitrusting maakt het mogelijk de prestaties van de motorfiets tot uitdrukking te brengen met een hoge mate van actieve veiligheid en omvat Cornering ABS, Traction Control en Wheelie Control, allen instelbaar op verschillende interventieniveaus. De nieuwe Monster is uitgerust met drie Riding Modes (Sport, Urban, Touring) die het mogelijk maken om het karakter van de motorfiets naar eigen smaak en behoefte vorm te geven. Alles is gemakkelijk te bedienen via de bedieningselementen aan het stuur en het 4,3″ TFT-kleurendashboard. De Monster is ook standaard uitgerust met Ducati Quick Shift.

Het nieuwe Monster gamma is beschikbaar in Ducati Red, Dark Stealth en Aviator Grey en leverbaar vanaf € 13.390.

Exposant