COVID-19 maatregelen

MOTORoutletbeurs Utrecht 2021 zal er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. Geen zorgen, ook op 1,5 meter biedt het nog steeds volop mogelijkheden voor ontmoetingen met motorliefhebbers. Lees op deze pagina de belangrijkste maatregelen en wijzigingen om MOTORoutletbeurs van 19 tot en met 21 februari 2021 veilig met elkaar te kunnen organiseren.

Ticketverkoop & bezoekers

Bezoekers kunnen alleen vooraf via de website een ticket kopen. Daarnaast helpen we de bezoeker om zich online goed voor te bereiden en het meeste uit hun bezoek aan MOTORoutletbeurs Utrecht te halen.

Bezoekers kiezen vooraf – tijdens de online aankoop van een ticket – voor een dag én een tijdslot. De 1,5-meteropzet van de beursvloer en de tijdslots geven ruimte aan 45.000 bezoekers.

Voor bezoekers zal een speciale Covid Safety App beschikbaar zijn om de veiligheid op de beursvloer te kunnen garanderen. Met deze app meten we continu de drukte en helpen we bezoekers met een speciale plattegrond drukte te vermijden. Door middel van looproutes is eenrichtingsverkeer ingesteld zodat je gemakkelijk afstand kunt houden van elkaar.

Inrichting van het event

Het event is ruim opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Ingericht volgens de 1,5-meter normen, vastgesteld binnen het reeds goedgekeurde evenementenprotocol. Medewerkers van Jaarbeurs die in contact komen met bezoekers dragen een mondkapje. Ons advies aan bezoekers is om dit ook te doen in de openbare ruimtes van Jaarbeurs.

Aangepaste tarieven & annuleringsvoorwaarden

Klik hier voor de aangepaste tijdelijke annuleringsvoorwaarden.

Exposant