MOTORbeurs Utrecht

100% exposure in jouw doelgroep

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht hét trefpunt voor motorliefhebbers. Zo’n 90.000 bezoekers maken er kennis met (nieuwe) merken en producten en staan open voor de commerciële boodschap van jouw bedrijf. Of je nu werkt voor een grote of kleine organisatie, deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met elke (marketing) doelstelling en ieder budget. We helpen je graag met het vormgeven van jouw deelname!

bezoekers
90000

motorliefhebbers bezochten MOTORbeurs Utrecht 2020

Motor
8

is het gemiddelde cijfer dat exposanten geven aan hun deelname

eurolabel
56%

van de bezoekers deed een aankoop op de beurs met een gemiddelde besteding van €468,-

winkelwagen
31%

van de bezoekers heeft aankoopplannen gekregen voor na de beurs met een gemiddelde waarde van €4.670,-

Waarom deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht?

MOTORbeurs Utrecht biedt de uitgelezen kans om jouw bedrijf of product te presenteren aan tienduizenden motorliefhebbers. Het event is dé plek

waar motorliefhebbers zich oriënteren op de aanschaf van een motor of waar ze aankopen doen die te maken hebben met hun passie voor motorrijden.

productinteresses bezoekers MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht staat voor:

  • 100% exposure in de doelgroep
  • Nergens zoveel motorrijders bij elkaar
  • Presentatie van je bedrijf/ product in de juiste context
  • Zowel statische als dynamische presentatie mogelijk

Beursconcept

MOTORbeurs Utrecht

Tijdens MOTORbeurs Utrecht ligt de focus op de totaal beleving. Naast dat vraag en aanbod van producten en diensten bij elkaar komen, zijn er ook activiteiten, demonstraties en gezellige horeca. Bezoekers wanen zich in één groot motorwalhalla!

Mogelijkheden

Deelnamemogelijkheden MOTORbeurs Utrecht

Deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan op verschillende manieren. Van een presentatie met een eigen stand tot deelname aan een activiteit of sponsoring. Afhankelijk van je doelstellingen is er altijd een passende manier om deel te nemen.

Contact

Contact MOTORbeurs Utrecht

Heb je vragen over MOTORbeurs Utrecht, deelname opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Exposant in de spotlight:

Meer weten?

Nieuwsgierig? Vragen of benieuwd hoe MOTORbeurs Utrecht jou helpt om je doelstellingen te halen? Neem contact op met Mark, Ruben, Tyrone of Rachel zij helpen je graag verder! Benieuwd naar de praktische informatie zoals op-en afbouwdata en tijden? De aanrijdroutes en aanpassingen ten op zichtte van voorgaande jaren? Bekijk het via de pagina ‘praktische informatie’ of klik op de button hieronder.

Mark Rijkeboer

Accountmanager

+31 (0)6 10 33 51 07


Ruben van de Pol

Accountmanager

+31 (0)6 11 27 21 93


Tyrone van der Lans

Accountmanager

+31 (0)6 21 38 80 82


Rachel Jankowsky

Manager Projects & Sales


Exposant