Hoe presenteer jij je producten en merk?

 

Of je nu werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist: deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met ieder budget en met elke marketing- en/of verkoopdoelstelling. Wil jij jouw merk, bedrijf of producten in de kijker zetten bij motorliefhebbers uit het hele land? Bekijk dan hieronder onze mogelijkheden en twijfel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.

Met ruim 50.000 vierkante meter aan beursoppervlakte, meer dan 3.500 testritten op het testparcours en 268 exposanten was er voor de bijna 100.000 bezoekers van MOTORbeurs Utrecht voor elk wat wils. 37% Heeft aankopen gedaan op de beurs met een gemiddelde besteding van € 283,-. Daarnaast heeft nog eens 12% aankoopplannen gekregen voor na de beurs met een gemiddelde besteding van € 3.535,-.

Bekijk alle deelnamemogelijkheden

Eigen standbouw

Eigen standbouw

Je stand volledig in jouw eigen huisstijl opbouwen? Dat kan natuurlijk. Een locatie met eigen standbouw is mogelijk vanaf 9 m2. Een stand op MOTORbeurs Utrecht is altijd minimaal 3 meter diep. We kijken graag met je mee naar een geschikte locatie voor je stand. Vierkante meter prijs vanaf € 48,- (exclusief btw, deelnamepakket en standkeuring).

Standaard standbouw

Standaard standbouw

Makkelijk en voordelig een stand? Het all-in standaard standbouwpakket is een professionele stand inclusief basisvoorzieningen. Het enige wat je hoeft te doen, is de stand aankleden en inrichten. De rest regelen wij. Standaard standbouw is mogelijk vanaf € 59,- (exclusief btw, vierkante metertarief en deelnamepakket).

Motor-metertarief

Motor-metertartief

Als exposant met gebruikte motoren profiteer je van een speciaal tarief voor motormeters. Hieraan zit een staffel verbonden, hoe meer meters je afneemt hoe goedkoper het wordt.
Motormetertarief is mogelijk vanaf € 23,25 (exclusief btw en deelnamepakket).

Clubstands

Clubstands

Voor motorclubs en non-profit organisaties hebben bieden we speciale ‘clubstands’ aan. Deze clubstands zijn gesitueerd in het Community thema in hal 9. Het huren van een clubstand is mogelijk vanaf € 324,- (exclusief btw en deelnamepakket).

Marktkraam

Marktkraam

Bedrijven met kleinere producten kunnen zich presenteren middels een marktkraam. Deze zijn geclusterd in hal 7 waardoor een klein ‘marktplein’ is ontstaan.
Een marktkraam huren is mogelijk vanaf € 529,50 (exclusief btw en deelnamepakket).

Onbemand promopoint

Onbemand promopoint

Een promopoint is een onbemande locatie van 2 m2 op de beursvloer waar je een echte eyecatcher neer kunt zetten. Dit kan een motor zijn maar ook een andere uiting of display. Een promopoint is beschikbaar vanaf € 1.350,- (exclusief btw en deelnamekosten).

Op de beursvloer

Zichtbaarheid op de beursvloer

Extra opvallen tussen alle andere exposanten? Presenteer je organisatie of merk tijdens de beursdagen door extra zichtbaarheid te creëren.

Activiteit adopteren

Activiteit adopteren

Heb je een tof idee voor een activiteit op de beursvloer? Dan horen wij het uiteraard graag! In overleg kan er bij de stand een activiteit worden opgetuigd. Denk bijvoorbeeld aan een navigatie workshop of een behendigheidsparcours.

Buiten-reclame

Buiten-reclame

Nog voordat bezoekers de hallen betreden al in de picture zijn? Samen met onze partner Faircom bieden we diverse mogelijkheden voor buitenreclame op het Jaarbeurs terrein.

Digitale schermen

Digitale schermen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht extra zichtbaar zijn bij alle binnenkomende motorliefhebbers? Kies voor een uiting op de digitale schermen. Deze echte eye-catcher is de uitgelezen kans om bezoekers te verwelkomen en om de aandacht te trekken. Met de digitale schermen onderscheid je jezelf op kleurrijke wijze van de concurrentie.

Online promotie

Online promotie

Wil je voorafgaand en tijdens MOTORbeurs Utrecht extra zichtbaar zijn bij motorliefhebbers? Promoot je beursdeelname via onze online kanalen. Zo profiteer je optimaal van de spotlights tijdens de marketingcampagne van MOTORbeurs Utrecht en kunnen bezoekers niet om je heen tijdens hun beursvoorbereiding.

Meer weten en direct de beste mogelijkheden voor jou bespreken?

Exposant