Deelnamemogelijkheden

HOE PRESENTEER JIJ JE PRODUCTEN EN MERK?

Of je nu werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist: deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met ieder budget en met elke marketing- en/of verkoopdoelstelling. Wil jij jouw merk, bedrijf of producten in de kijker zetten bij motorliefhebbers uit het hele land? Bekijk dan hieronder onze mogelijkheden en twijfel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.

Waarom deelnemen?

Met ruim 50.000 vierkante meter aan beursoppervlakte, meer dan 3.500 testritten op het testparcours en 268 exposanten was er voor de bijna 100.000 bezoekers van MOTORbeurs Utrecht voor elk wat wils. 37% Heeft aankopen gedaan op de beurs met een gemiddelde besteding van € 283,-. Daarnaast heeft nog eens 12% aankoopplannen gekregen voor na de beurs met een gemiddelde besteding van € 3.535,-.

Interesses bezoekers MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht biedt jou…

  • 100% exposure in de doelgroep; bereik 80.000 – 100.000 motorliefhebbers in 4 dagen
  • Kom persoonlijk in contact met je directe doelgroep
  • Profiteer van de oriëntatie- en aanschaffase van de bezoekers
  • Lift mee op het grote online bereik van MOTORbeurs Utrecht

Bekijk alle deelnamemogelijkheden

Motor-metertarief

Motor-metertartief

Als exposant met occasions profiteer je van een speciaal ‘motormetertarief’. Hieraan zit een staffel verbonden, hoe meer meters je afneemt hoe goedkoper het wordt.
Motormetertarief is mogelijk vanaf €29,- per m(exclusief deelnamepakket).

 

 

Eigen standbouw

Eigen standbouw

Je stand volledig in jouw eigen huisstijl opbouwen? Dat kan natuurlijk. Een locatie met eigen standbouw is mogelijk vanaf 9m2 en is minimaal drie meter diep. Dit is dé kans om jouw merk in geheel eigen stijl in de schijnwerpers te zetten. We kijken graag met je mee naar een geschikte standlocatie. Al beschikbaar vanaf €58,- per m2 (exclusief deelnamepakket).

Standaard standbouw

Standaard standbouw

Presenteer je merk of product eenvoudig en snel met standaard standbouw. Voordeel is dat de stand voor je wordt opgebouwd en dat je hem alleen maar hoeft in te richten. Het all-in standaard standbouwpakket is een professionele stand inclusief basisvoorzieningen. Standaard standbouw is mogelijk vanaf €65,- per m2 (exclusief deelnamepakket & afname vierkante meters).

Toerismestand

Toerismestand

Zijn jouw producten of diensten gelieerd aan motorvakanties of op reis met je motor? Dan is een Toerismestand een mooie optie. De Toerisme stands zijn geclusterd waardoor er een ‘Toerismeplein’ ontstaat. Een Toerismestand is al mogelijk vanaf €875,- (exclusief deelnamepakket & incl. vierkante meters).

Marktkraam

Marktkraam

Bedrijven met kleinere motorgerelateerde producten kunnen zich presenteren door een marktkraam. Deze zijn geclusterd in hal 7 waardoor een klein ‘marktplein’ ontstaat. Een marktkraam huren is mogelijk vanaf €555,-  (exclusief deelnamepakket & incl. vierkante meters).

 

Clubstands

Clubstands

Voor motorclubs en non-profit organisaties hebben bieden we speciale ‘clubstands’ aan. Deze clubstands zijn gesitueerd in hal 9. Het huren van een clubstand is mogelijk vanaf €195,- (exclusief deelnamepakket & incl. vierkante meters).

 

 

Promoot je deelname

Op de beursvloer

Zichtbaarheid op de beursvloer

Extra opvallen tussen alle andere exposanten? Presenteer je organisatie of merk tijdens de beursdagen door extra zichtbaarheid te creëren.

Activiteit adopteren

Activiteit adopteren

Heb je een tof idee voor een activiteit op de beursvloer? Dan horen wij het uiteraard graag! In overleg kan er bij de stand een activiteit worden opgetuigd. Denk bijvoorbeeld aan een navigatie workshop of een behendigheidsparcours.

Onbemand promopoint

Onbemand promopoint

Een promopoint is een onbemande locatie van 2 m2 op de beursvloer waar je een echte eyecatcher neer kunt zetten. Dit kan een motor zijn maar ook een andere uiting of display. Een promopoint is beschikbaar vanaf € 1.375,-

Digitale schermen

Digitale schermen

Tijdens MOTORbeurs Utrecht extra zichtbaar zijn bij alle binnenkomende motorliefhebbers? Kies voor een uiting op de digitale schermen. Deze echte eye-catcher is de uitgelezen kans om bezoekers te verwelkomen en om de aandacht te trekken. Met de digitale schermen onderscheid je jezelf op kleurrijke wijze van de concurrentie.

Online promotie

Online promotie

Wil je voorafgaand en tijdens MOTORbeurs Utrecht extra zichtbaar zijn bij motorliefhebbers? Promoot je beursdeelname via onze online kanalen. Zo profiteer je optimaal van de spotlights tijdens de marketingcampagne van MOTORbeurs Utrecht en kunnen bezoekers niet om je heen tijdens hun beursvoorbereiding.

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. MOTORbeurs Utrecht helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer weten en direct de beste mogelijkheden voor jou bespreken?

Exposant