Online promotie

Wil je voorafgaand en tijdens MOTORbeurs Utrecht extra zichtbaar zijn bij motorliefhebbers? Promoot je beursdeelname via onze online kanalen. Zo profiteer je optimaal van de spotlights tijdens de marketingcampagne van MOTORbeurs Utrecht en kunnen bezoekers niet om je heen tijdens hun beursvoorbereiding.

Diverse online mogelijkheden

LOGO IN NIEUWSBRIEF

Laat je logo plaatsen in de MOTORbeurs Utrecht nieuwsbrief en genereer extra zichtbaarheid in je doelgroep. Beperkt beschikbaar en editie nummer in overleg.

BANNER IN NIEUWSBRIEF

Laat jouw opvallende banner plaatsen in de MOTORbeurs Utrecht nieuwsbrief met meer dan 62.000 ontvangers. Beperkt beschikbaar en editie nummer in overleg.

ADVERTORIAL IN NIEUWSBRIEF

Promoot je merk of product door een advertorial in de MOTORbeurs Utrecht nieuwsbrief. Inclusief afbeelding en link. Beperkt beschikbaar en editie nummer in overleg.

BANNER IN APP

Promoot je deelname, merk en product rondom en tijdens de beurs met een banner in de app.

BRANDED ARTIKEL WEBSITE

Promoot je merk of product door een branded artikel op de MOTORbeurs Utrecht website. Beperkt beschikbaar en plaatsingsdatum in overleg.

VOUCHER

Plaats een opvallend bericht in de app op je actie of speciale aanbieding te promoten onder de bezoekers. Een mooie manier om extra bezoekers naar je stand te trekken.

LOGO ONLINE PLATTEGROND

Spring er uit op de plattegrond door je logo te plaatsen op je standlocatie. De plattegrond is te zien op de MOTORbeurs Utrecht website, app en op de beursvloer.

Mogelijkheden & tarieven?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Exposant