Ontdek MOTORbeurs Utrecht

Eén groot motorwalhalla

Tijdens MOTORbeurs Utrecht ligt de focus op de totale motorbeleving. Bezoekers kunnen hun hart ophalen met alles wat met motorrijden te maken heeft. Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en er hangt een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. De bezoekers lopen als het ware hun volgende motoravontuur tegemoet en laten zich van A tot Z inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan de bezoeker is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Samen met onze partners en exposanten kijken we naar het complete plaatje. Niet alleen informatief, maar zeker ook interactief zoeken we het contact met de doelgroepen op. Zo kunnen bezoekers ter plekke motoren uitproberen en zijn er verschillende podiumsessies en activiteiten. Alles om ervoor te zorgen dat ze zich tot in de puntjes kunnen voorbereiden op het komende motorseizoen.

Ben jij actief in de motorbranche? Dan biedt het evenement de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Vijf nieuwe thema’s

Om nog beter aan te sluiten bij de behoeften en verwachtingen van de verschillende doelgroepen, zijn er vijf thema’s ontwikkeld die op komende editie van MOTORbeurs Utrecht, naast reguliere merken en dealer stands, hun eigen plek innemen. Binnen een thema versterken horeca, activiteiten en exposanten elkaar. Specifieke partners en exposanten kunnen hier aanhaken met hun producten, activiteiten en aanbod.

Explore

Kilometers maken, in binnen- of buitenland, on- of offroad

thema explore MOTORbeurs Utrecht

Dit thema richt zich op alles wat komt kijken bij het maken van kilometers. Het kan gaan om een mooie toertocht via motorvakanties tot een wereldreis. Compleet verzorgd of alleen de bestemming. Wat heb je nodig om met de motor op pad te gaan? Welke skills wil je onder de knie krijgen. Denk hierbij aan aanbod van reispartijen, trainingen, gehoorbescherming, navigatiesystemen, bagageoplossingen, drones, etc.

Community

Samen motorrijden

thema community MOTORbeurs Utrecht

Hier draait alles om het sociale aspect van motorrijden. Motorrijders begrijpen elkaar en dit zie je terug in de vele clubs en initiatieven, waarbij de gemene deler de liefde voor de motor in het algemeen of een speciaal merk of model is. Je vindt hier motorclubs, motorrijders die zich gezamenlijk inzetten voor goede doelen, (belangen)verenigingen, actiegroepen, stichtingen, single motorrijders op zoek naar liefde, motormeiden, motorrijders met een bepaalde geloofsovertuiging, etc. Op MOTORbeurs Utrecht zoeken ze elkaar op om gezellig bij te kletsen en nieuwe motorrijders te ontmoeten die zich ook aan willen sluiten bij gelijkgestemden.

Customizing

Build your own: jouw motor, jouw stijl

thema customizing MOTORbeurs Utrecht

Naast de voorkeur voor een bepaald type motor is er ook vaak een uitgesproken mening over uiterlijke kenmerken. Over smaak valt te twisten en daarom zijn er veel mogelijkheden om je motor aan te passen aan jouw individuele wensen. Er zijn aanbieders te over van accessoires om je motor te verfraaien. Daarnaast kenmerkt dit thema zich door vakmanschap, zoals special paint, pinstriping, buddyseat overtrekken en unieke exemplaren waar deze kunsten in samen komen.

Performance

Waar sportieve prestaties tellen

thema performance MOTORbeurs Utrecht

Bezoekers die aangetrokken worden tot dit thema houden van snelheid en adrenaline. Van het maximale uit jezelf en je machine halen. Of om de competities op de voet te volgen. In samenwerking met het TT Circuit Assen nemen we een voorproefje op het sportieve seizoen en kan de bezoeker zijn eigen skills virtueel testen. Ook is er aandacht voor het verbeteren van de eigen rijvaardigheid en het optimaliseren van je motor.

eMobility, innovatie & duurzaamheid

Innovaties en (duurzame) ontwikkelingen

thema emobility MOTORbeurs Utrecht

Ook in de motorbranche staan de ontwikkelingen niet stil. Er komen steeds meer elektrische merken op de markt en ook de gevestigde namen introduceren elektrische modellen. Daarnaast ook aandacht voor andere ontwikkelingen, zoals lichte en oersterke kuipdelen gemaakt van milieuvriendelijk materiaal of een speciaal compound waar geen bandenwarmers meer voor nodig zijn?

Ook deelnemen?

Wil je jouw merk, bedrijf of producten in de kijker spelen bij duizenden motorliefhebbers uit het hele land? Deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met ieder budget. We denken graag met je mee over het behalen van jouw (marketing)doelstellingen.

Sfeerimpressie

Bekijk de aftermovie van de laatste editie

Exposant