Ontdek MOTORbeurs Utrecht

Eén groot motorwalhalla

Tijdens MOTORbeurs Utrecht ligt de focus op de totale motorbeleving. Bezoekers kunnen hun hart ophalen met alles wat met motorrijden te maken heeft. Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en er hangt een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. De bezoekers lopen als het ware hun volgende motoravontuur tegemoet en laten zich van A tot Z inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan de bezoeker is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Samen met onze partners en exposanten kijken we naar het complete plaatje. Niet alleen informatief, maar zeker ook interactief zoeken we het contact met de doelgroepen op. Zo kunnen bezoekers ter plekke motoren uitproberen en zijn er verschillende podiumsessies en activiteiten. Alles om ervoor te zorgen dat ze zich tot in de puntjes kunnen voorbereiden op het komende motorseizoen.

Ben jij actief in de motorbranche? Dan biedt het evenement de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

Ook deelnemen?

Wil je jouw merk, bedrijf of producten in de kijker spelen bij duizenden motorliefhebbers uit het hele land? Deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met ieder budget. We denken graag met je mee over het behalen van jouw (marketing)doelstellingen.

Sfeerimpressie

Bekijk de aftermovie van de laatste editie

Exposant