8 februari 2024

Yamaha Ténéré opstap

Stap nu op de legendarische Yamaha Ténéré 700 en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op het technisch adventureparcours onder begeleiding van Yamaha Ténéré Spirit Ambassadeurs.
8 februari 2024

Ducati Allroad opstap

Wil je ook het obstakelparcours in de Adventure Arena in hal 7 met de Ducati DesertX (Rally) bedwingen? Dit is je kans!
8 februari 2024

Rieju Allroad opstap

Tijdens de Rieju Allroad opstap is de Rieju Aventura 500 te testen in een uitdagende setting: de Adventure Arena.
8 februari 2024

BMW GS Trophy Team BeNeLux demonstratie

Op de MOTORbeurs Utrecht 2024 is er ook weer gelegenheid om het ultieme 'Spirit of GS' gevoel te beleven in de Adventure Arena.
8 februari 2024

BMW Demonstratie BERRT

Op de MOTORbeurs Utrecht 2024 is er ook weer gelegenheid om het ultieme 'Spirit of GS' gevoel te beleven in de Adventure Arena.
8 februari 2024

BMW Motorrad Indoor GS Trophy

Op de MOTORbeurs Utrecht 2024 is er ook weer gelegenheid om het ultieme 'Spirit of GS' gevoel te beleven in de Adventure Arena.
8 februari 2024

Yamaha Ténéré 700 Demonstratie

Bereid je voor op een buitengewone demonstratie verzorgd door onze getalenteerde Adventure Professionals, de Ténéré Spirit Ambassadeurs.
8 februari 2024

CFMOTO Allroad EHBO

Tijdens de presentatie van CFMOTO en Adventure Shield laten ze de mogelijkheden zien. Kom kijken en laat je verrassen wat er mogelijk is met de CFMOTO 800MT Touring en de juiste kennis en vaardigheden.
8 februari 2024

CFMOTO Allroad demonstratie

Een ervaren allroad instructeur van Adventure Shield toont tijdens deze demonstratie de onklopbare standaarduitrusting en de KTM-motortechnologie van de CFMOTO 800MT Touring.
6 februari 2024

Trial Clinic

Tijdens de Trial Clinic leert Alex van den Broek je technieken die je inzicht geeft hoe je een betere motorrijder wordt.
1 februari 2024

Motor Stuntshow

In deze sessie laat Dave Stok je de vetste stunts en tricks zien. Moedig hem aan en zie hoe Dave met ultieme souplesse zijn motor onder controle heeft.
23 januari 2024

Motor Stuntshow

Wheelies, burnouts, 12'O clock  en nog meer bizarre stunts zie je tijdens de Motor Stuntshow in de Stunt Arena.
23 januari 2024

Quad Stuntshow

Vette tricks en stunts met een speciaal ontworpen quad. Dat kun je zien tijdens deze Quad Stuntshow met Boy van Geleen en zijn zoon.
22 januari 2024

5 basics voor een geslaagde motorreis – Kevin Schoemaker

Wat zijn de essentiële basics die je niet moet vergeten bij een succesvolle motorreis? Kevin Schoemaker weet hier alles van af en deelt zijn tips & tricks.
22 januari 2024

Mini Trial (kids- parcours)

De Mini Trial is dé plek voor kinderen om voor het eerst op de motor te stappen. Vanaf 2 jaar kunnen ze al op de motorfiets stappen, zelf met zijwieltjes als dat nodig is. Maar ook voor de wat oudere kinderen zijn er motortjes beschikbaar. 
22 januari 2024

Stuntshow Steile Wand

De Wall of Death, of ook wel Steile Wand, is sinds jaren weer in Nederland! Aanschouw het van bovenaf, proef de spanning, ruik de geur en hoor het geluid. Sensationeel en indrukwekkend!
22 januari 2024

Live muziek! – Three of a kind

Geniet tussen de stuntshows door van lekkere rock 'n roll vibes of stevige rock van Three of a kind.
22 januari 2024

Stuntshow

Dit wil je niet missen! Een gezellig terras dat omheind is met een metershoge constructie waar een stuntrijder zijn spectaculaire stunts laat zien gecombineerd met lekkere muziek en vuuracts... We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar dat je hier bij wilt zijn is zeker! 
22 januari 2024

Motoball demo

Elke dag is er een jeugd- en volwassen demo en een penalty shoot-out van 1 uur. Een spannend potje voetbal met ronkende motoren, adrenaline, snelheid en een enorme voetbal. Kom je kijken?
19 januari 2024

Quadwinkel Quadparcours opstap – Kids

Laat de kleintjes kennismaken met avontuur en adrenaline terwijl ze op een quad stappen bij Quadwinkel Quadparcours opstap
19 januari 2024

Een bandenwissel onderweg – MOSKO MOTO

In deze demo laat Roel zien hoe je snel en effectief je banden vervangt met alleen de spullen die je bij je hebt. Leer handige tips om zelfverzekerd je reis voort te zetten, waar de weg je ook brengt. Onmisbaar voor avontuurlijke rijders die zelfstandig en voorbereid de wereld op twee wielen willen verkennen!
19 januari 2024

Tips & tricks voor adembenemende motorfotografie

In deze boeiende presentatie neemt Dennis je mee op een visuele reis, waarin hij zijn passie voor motoren en fotografie combineert.
19 januari 2024

Schone en lang houdbare benzine voor motorfietsen – Ecomaxx

Ecomaxx staat bekend om het leveren van schone en lang houdbare benzine. Ook voor MOTORbeurs Utrecht zijn zij partner en verzorgen ze schone benzine voor alle […]
19 januari 2024

Adventure Talks – Hendrik Hoekstra & Kevin Schoemaker

Erwin Koelewijn en Kevin Schoemaker zijn te gast in Adventure Talks.
19 januari 2024

Een wereldreis op twee wielen

Ontdek de ultieme vrijheid op twee wielen. Nadia en Mitchel delen hun avontuur van een wereldreis op twee motoren.
19 januari 2024

Met je eigen Ténéré op avontuur! – Ténéré Travel Trophy

Met je eigen Ténéré op avontuur! Wat kun je verwachten van zo’n reis? Voel tijdens dagelijkse etappes de vrijheid van ver buiten de gebaande paden en verbreed je horizon op je eigen Yamaha Ténéré.
19 januari 2024

Ik ga op motorreis, en neem mee…- Bartang

Wat mag je niet vergeten als je met de motor op reis gaat? En hoe krijg je het allemaal veilig op de motor gepakt?
19 januari 2024

De Motor Podcast

Luister Live mee met een opname van De Motor Podcast. Elke keer schuiven er nieuwe en aansprekende gasten aan om diverse motoronderwerpen te bespreken. Luister je mee? 
8 februari 2023

Test- parcours

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op het testparcours een proefritje te maken op diverse (nieuwe) modellen.
8 februari 2023

Bovag Try the Bike

Beleef je eerste (gratis!) motorrijles op MOTORbeurs Utrecht
8 februari 2023

Live Music: RSON Pop & Rock Covers

Op donderdag en vrijdagavond zal de pop-rock formatie RSON met live-muziek de avondopening op het grote podium muzikaal vormgeven. Een feestje.. en niet minder.
8 februari 2023

100 jaar BMW

BMW bestaat 100 jaar! Dit vieren we op het podium met een terugblik op 100 jaar BMW motorontwikkeling en een blik in de toekomst.
8 februari 2023

Custom Bike Show deelnemers

Een aantal modellen uit de Custom Bike Show van MOTORbeurs Utrecht zullen op het podium uitgelicht worden. Samen met de bouwers van deze prachtige machines. Op […]
8 februari 2023

Nieuwsshow 2023 – nieuwe merken

Welke nieuwe modellen komen er in 2023 op de markt. En in het bijzonder van ‘nieuwe’ merken. Maak in deze show kennis met vier tot nu toe nog onbekende motormerken. Met welke modellen gaan zij de Nederlandse wegen veroveren?
8 februari 2023

Motorreizen: waar ga jij dit jaar heen?

Inspiratie om te gaan reizen met je motor, daar draait het om in deze show. Samen met reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in landen over de hele wereld bekijken we waar jij heen kunt gaan met je motorfiets.
8 februari 2023

Circuitrijden, iets voor jou?

Wat houdt circuitrijden in? Waar kun je dit doen? En vooral, wat heb je hiervoor nodig. Alle ins- en outs van het circuitrijden spreken we door met organisaties die hierin gespecialiseerd zijn.
8 februari 2023

Wat kun je met je motor: Customizing

Samen met Peter van de Barselaar en collega’s bespreken we aan de hand van voorbeelden op het podium wat je zelf kunt verbouwen aan je motorfiets.
8 februari 2023

Wat Rij Jij Live?

Een van de meest succesvolle videoformats van Motor.NL gaat live! Motorrijders geven op het podium tekst en uitleg over hun motorfiets. Waarom hebben ze gekozen voor dit model? Wat hebben ze aangepast? Wat voor problemen of positieve momenten hebben ze meegemaakt met dit type motor? En welke tips hebben ze voor mensen die dit type motor ook willen kopen.
8 februari 2023

Trial clinic door Alex van den Broek (doorlopend)

Wil jij een echte trialrijder worden? Of wil je je technieken verbeteren en net zo goed worden als trialrijder Alex van den Broek? Neem dan deel aan één van de trialclinics die door Alex gegeven worden.
8 februari 2023

Demonstratie BMW Motorrad GS Trophy team NL

8 februari 2023

Live muziek – Three of a Kind

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Bij Three of a Kind weet je één ding zeker, een feestje is gegarandeerd.
18 januari 2023

Indoor GS Trophy

In deze BMW MOTRROD Indoor GS Trophy kun jij strijden om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad en BERRT. Dat doe je in een arena met obstakels en oefeningen. Alle slots zijn inmiddels gevuld. Uiteraard ook erg leuk om langs de zijlijn als toeschouwer te kijken.
18 januari 2023

GS DiscoveRide

Je kunt onder begeleiding van BMW Motorrad Partner Motorprofessional deelnemen aan de GS DiscoveRide: een leuke manier zonder wedstrijdelement om aan het avontuurlijk motorrijden op een GS te snuffelen!
Exposant