8 februari 2024

Yamaha Ténéré opstap

Stap nu op de legendarische Yamaha Ténéré 700 en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op het technisch adventureparcours onder begeleiding van Yamaha Ténéré Spirit Ambassadeurs.
8 februari 2024

Harley-Davidson Allroad opstap

Het Harley-Davidson Adventure Centre komt naar de MOTORbeurs Utrecht! Op de testafdeling begeleidt een professional iedereen die kennis wil maken met de ultieme adventure motorfiets: de Harley-Davidson Pan America 1250.
8 februari 2024

Ducati Allroad opstap

Wil je ook het obstakelparcours in de Adventure Arena in hal 7 met de Ducati DesertX (Rally) bedwingen? Dit is je kans!
8 februari 2024

Rieju Allroad opstap

Tijdens de Rieju Allroad opstap is de Rieju Aventura 500 te testen in een uitdagende setting: de Adventure Arena.
8 februari 2024

BMW Motorrad Indoor GS Trophy

Op de MOTORbeurs Utrecht 2024 is er ook weer gelegenheid om het ultieme 'Spirit of GS' gevoel te beleven in de Adventure Arena.
8 februari 2024

Honda Allroad demonstratie

Honda toont de unieke DCT-technologie, een van de meest geavanceerde en krachtige transmissies op twee wielen, tijdens een demonstratie in de Adventure Arena in hal 7.
8 februari 2024

Honda Allroad demonstratie

Honda toont de unieke DCT-technologie, een van de meest geavanceerde en krachtige transmissies op twee wielen, tijdens een demonstratie in de Adventure Arena in hal 7.
8 februari 2024

Yamaha Ténéré 700 Demonstratie

Bereid je voor op een buitengewone demonstratie verzorgd door onze getalenteerde Adventure Professionals, de Ténéré Spirit Ambassadeurs.
8 februari 2024

CFMOTO Allroad demonstratie

Een ervaren allroad instructeur van Adventure Shield toont tijdens deze demonstratie de onklopbare standaarduitrusting en de KTM-motortechnologie van de CFMOTO 800MT Touring.
8 februari 2024

CFMOTO Allroad EHBO

Tijdens de presentatie van CFMOTO en Adventure Shield laten ze de mogelijkheden zien. Kom kijken en laat je verrassen wat er mogelijk is met de CFMOTO 800MT Touring en de juiste kennis en vaardigheden.
6 februari 2024

Trial Clinic

Tijdens deze Trial Clinic leert Alex van den Broek je technieken die je inzicht geeft hoe je een betere motorrijder wordt.
1 februari 2024

Motor Stuntshow – 2 rijders

Wheelies, burnouts, 12’O clock  en nog meer bizarre stunts zie je tijdens de Motor Stuntshow in de Stunt Arena.
23 januari 2024

Quad Stuntshow

Vette tricks en stunts met een speciaal ontworpen quad. Dat kun je zien tijdens deze Quad Stuntshow met Boy van Geleen en zijn zoon.
22 januari 2024

Mini Trial (kids- parcours)

De Mini Trial is dé plek voor kinderen om voor het eerst op de motor te stappen. Vanaf 2 jaar kunnen ze al op de motorfiets stappen, zelf met zijwieltjes als dat nodig is. Maar ook voor de wat oudere kinderen zijn er motortjes beschikbaar. 
22 januari 2024

Stuntshow Steile Wand

De Wall of Death, of ook wel Steile Wand, is sinds jaren weer in Nederland! Aanschouw het van bovenaf, proef de spanning, ruik de geur en hoor het geluid. Sensationeel en indrukwekkend!
22 januari 2024

Live muziek! – Three of a kind

Geniet tussen de stuntshows door van lekkere rock 'n roll vibes of stevige rock van Three of a kind.
22 januari 2024

Stuntshow

Dit wil je niet missen! Een gezellig terras dat omheind is met een metershoge constructie waar een stuntrijder zijn spectaculaire stunts laat zien. En dit alles gecombineerd met lekkere rock 'n roll muziek en vuuracts... We kunnen er nog niet te veel over zeggen, maar dat je hier bij wilt zijn is zeker!
22 januari 2024

Motoball demo

Elke dag is er een jeugd- en volwassen demo en een penalty shoot-out van 1 uur. Een spannend potje voetbal met ronkende motoren, adrenaline, snelheid en een enorme voetbal. Kom je kijken?
19 januari 2024

Quadwinkel Quadparcours opstap – Kids

Laat de kleintjes kennismaken met avontuur en adrenaline terwijl ze op een quad stappen.
19 januari 2024

Adventure Talks – Ride To Match

Ride to Match is een initiatief van Alex Van leeuwen en samen met Marco van den Besselaar gaan ze, in samenwerking met Stichting Matchis het Nederlands centrum voor stamceldonoren, ongeveer 2500km langs de grenzen van Nederland rijden.
19 januari 2024

Ik ga op motorreis, en neem mee…-Bartang

Ben jij van plan met de motor op reis te gaan? Dan kun je na deze sessie aan de slag met de paklijst voor jouw volgende motoravontuur.
19 januari 2024

Adventure Talks – Oskar Verkammen & Aad en Marja

Inspiratie nodig voor je (volgende) motorreis? Neem een kijkje bij Adventure Talks. In deze sessie zijn Oskar Verkamman en Aad & Marja te gast.
19 januari 2024

Met je eigen Ténéré op avontuur! – Ténéré Travel Trophy

Met je eigen Ténéré op avontuur! Wat kun je verwachten van zo’n reis? Voel tijdens dagelijkse etappes de vrijheid van ver buiten de gebaande paden en verbreed je horizon op je eigen Yamaha Ténéré.
19 januari 2024

De Motor Podcast

Luister Live mee met met Dennis Kuzee & Peter Kroon tijdens een opname van De Motor Podcast. Elke keer schuiven er nieuwe en aansprekende gasten aan om diverse motoronderwerpen te bespreken. Luister je mee? 
8 februari 2023

Test- parcours

Wil jij weten hoe jouw (nieuwe) favoriete motor voelt? Op MOTORbeurs Utrecht is het mogelijk om op het testparcours een proefritje te maken op diverse (nieuwe) modellen.
8 februari 2023

Bovag Try the Bike

Beleef je eerste (gratis!) motorrijles op MOTORbeurs Utrecht
8 februari 2023

100 jaar BMW

BMW bestaat 100 jaar! Dit vieren we op het podium met een terugblik op 100 jaar BMW motorontwikkeling en een blik in de toekomst.
8 februari 2023

Nieuwsshow 2023 – nieuwe merken

Welke nieuwe modellen komen er in 2023 op de markt. En in het bijzonder van ‘nieuwe’ merken. Maak in deze show kennis met vier tot nu toe nog onbekende motormerken. Met welke modellen gaan zij de Nederlandse wegen veroveren?
8 februari 2023

Motorreizen: waar ga jij dit jaar heen?

Inspiratie om te gaan reizen met je motor, daar draait het om in deze show. Samen met reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in landen over de hele wereld bekijken we waar jij heen kunt gaan met je motorfiets.
8 februari 2023

Circuitrijden, iets voor jou?

Wat houdt circuitrijden in? Waar kun je dit doen? En vooral, wat heb je hiervoor nodig. Alle ins- en outs van het circuitrijden spreken we door met organisaties die hierin gespecialiseerd zijn.
8 februari 2023

Wat kun je met je motor: Customizing

Samen met Peter van de Barselaar en collega’s bespreken we aan de hand van voorbeelden op het podium wat je zelf kunt verbouwen aan je motorfiets.
8 februari 2023

Wat Rij Jij Live?

Een van de meest succesvolle videoformats van Motor.NL gaat live! Motorrijders geven op het podium tekst en uitleg over hun motorfiets. Waarom hebben ze gekozen voor dit model? Wat hebben ze aangepast? Wat voor problemen of positieve momenten hebben ze meegemaakt met dit type motor? En welke tips hebben ze voor mensen die dit type motor ook willen kopen.
8 februari 2023

Trial clinic door Alex van den Broek (doorlopend)

Wil jij een echte trialrijder worden? Of wil je je technieken verbeteren en net zo goed worden als trialrijder Alex van den Broek? Neem dan deel aan één van de trialclinics die door Alex gegeven worden.
8 februari 2023

Demonstratie BMW Motorrad GS Trophy team NL

8 februari 2023

GS DiscoveRide

Je kunt onder begeleiding van BMW Motorrad Partner Motorprofessional deelnemen aan de GS DiscoveRide: een leuke manier zonder wedstrijdelement om aan het avontuurlijk motorrijden op een GS te snuffelen!
8 februari 2023

Live muziek – Three of a Kind

Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Bij Three of a Kind weet je één ding zeker, een feestje is gegarandeerd.
18 januari 2023

Indoor GS Trophy

In deze BMW MOTRROD Indoor GS Trophy kun jij strijden om de eer en mooie prijzen van BMW Motorrad en BERRT. Dat doe je in een arena met obstakels en oefeningen. Alle slots zijn inmiddels gevuld. Uiteraard ook erg leuk om langs de zijlijn als toeschouwer te kijken.
Exposant