Biker Outfit

logo Biker Outfit

De winkel en webshop van Biker Outfit zijn een begrip geworden voor motorrijders in binnen en buitenland. Door te kiezen voor slechts 1 vestiging met indrukwekkende “stock” in de magazijnen hoeven we niet vaak “nee” te verkopen. Sportief leren pak? Casual jeans met jas en motorsneakers? Gelamineerde of Goretex woon-werk outfit? Het moet wel raar lopen als je met lege handen huiswaarts keert.

Via de webshop kunnen bezoekers zich prima oriënteren op de collecties en de beschikbaarheid daarvan. Door gebruik te maken van filters wordt direct duidelijk welke maten, kleuren, varianten van kleding en helmen op voorraad zijn in Amsterdam. De webshop is tweetalig (Ned/Eng).

Minstens zo belangrijk als voorraad is het verstrekken van vakkundig advies. Het gaat immers om jouw veiligheid en comfort. Ook wanneer het enorm druk is streven we altijd naar een persoonlijke begeleiding bij de aanschaft van kleding, helmen of schoeisel.

Ladies? De motorwereld is een mannenwereld. Nou, niet bij ons. De leiding is in handen van een dame en dat merk je direct als je door 3 verdiepingen motorkleding struint. Bijna evenveel keus voor biker ladies als voor mannen!

Niets is belangrijker dan een tevreden klant! Hij of zij komt dan weer terug en vertelt andere motorrijders over onze winkel. Een efficiënte service afdeling helpt je wanneer er iets stukgaat of niet aan de verwachtingen voldoet.

www.bikeroutfit.nl

 

Neem contact op met Biker Outfit


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Exposant