NOIZEZZ

logo NOIZEZZ

Universele en op maat gemaakte gehoorbescherming.
Motoren en geluid horen bij elkaar. Maar dat geluid overschrijdt vaak het niveau waarop gehoorschade kan ontstaan. Dit geldt voor zowel recreatief motorrijden als motorsporten op twee én op vier wielen, ook als toeschouwer. Als motorrijder heb je naast het geluid van de motor, ook nog te maken met de schadelijke effecten van windruis. Bij hoge snelheden of lange ritten leiden geluid en windruis tot vermoeidheid en hoofdpijn en op de langere termijn kan dit leiden tot gehoorschade.

NOIZEZZ maakt speciale motoroordopjes die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van motorsport of motorrijden. Met de motoroordopjes kun je omgevingsgeluid nog horen, zonder dat je gehoor schade oploopt. De oordoppen steken niet uit zodat je deze als je zelf rijdt, comfortabel onder een helm kunt dragen. Zo kun je onbezorgd van je hobby of sport genieten; NOIZEZZ heeft de perfecte gehoorbeschermer voor jou.
Tijdens de beurs geniet je van een speciale beurs actie: Op maat gemaakte gehoorbescherming inclusief Cleaning Spray voor €98,- (i.p.v. €127,-). Wij verwelkomen je graag op onze stand: Hal 07 – C059.

www.noizezz.eu

 

Exposant