Nova Electric Racing

logo Nova Electric Racing

Nova Electric Racing is een hecht team van 12 studenten met een passie voor het ontwerpen, bouwen en racen van een eigen elektrische racemotor met een volledig hernieuwbaar carrosserie. Wij zien een toekomst waarin we duurzaam, competitief motorracen kunnen gebruiken als middel voor techniek onderwijs voor studenten van alle leeftijden.

Tijdens de motorbeurs zullen we dit laten zien aan de hand van twee activiteiten. Ten eerste zullen twee studenten uit het team aan onze nieuwste motor werken. Zij zullen laten zien hoe de motor opgebouwd wordt vanuit alle losse onderdelen en welke uitdagingen we tegen zijn gekomen in het ontwerp. Daarnaast krijgen bezoekers de kans om te laten zien dat zij zich thuis zouden voelen in een raceteam door te laten zien hoe snel zij het achterwiel kunnen verwisselen van onze oude bio-ethanol motor, met elke dag kans op een prijs!

https://novaracing.nl/

 

Neem contact op met Nova Electric Racing


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

     

    Exposant