Update

Coronavirus: huidige situatie

Het coronavirus raakt ons allemaal en het is voor iedereen een bijzondere tijd. Op 24 juni heeft de overheid bekend gemaakt dat vanaf 1 juli a.s. bijeenkomsten met meer dan 100 personen – binnen – weer mogen plaatsvinden indien aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat MOTORbeurs Utrecht in 2021 in aangepaste vorm gaat plaatsvinden. Uiteraard houden ook wij vinger aan de pols door met grote regelmaat te overleggen met exposanten en volgt Jaarbeurs de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Een bijzondere tijd, maar we doen het samen
Natuurlijk missen we de leuke gesprekken en vinden we het jammer dat we elkaar vanwege de huidige situatie niet face-to-face kunnen zien. Maar we zijn jullie zeker niet vergeten. We leven mee met de branche en zijn ons bewust van alle gevolgen die jullie momenteel ondervinden. Met veel van jullie staan we regelmatig in contact om de situatie nauwlettend in de gaten te houden.

Heb je vragen of wil je meer weten? We staan graag voor je klaar.

MOTORbeurs Utrecht 2020

Ontmoet bijna 90.000 motorliefhebbers

MOTORbeurs Utrecht is dé jaarlijkse start van het nieuwe motorseizoen! Zo’n 90.000 motorliefhebbers laten zich inspireren om er ook in het nieuwe jaar weer op uit te trekken met hun motorfiets. De formule van dit event is een unieke mix van het nieuws van fabrikanten, de directe verkoop door dealers en het entertainment in combinatie met de horecafaciliteiten.

MOTORbeurs Utrecht is voor veel mensen een jaarlijkse dag uit waar ze het motorrijden vieren met vrienden en familie én waar veel geld wordt uitgegeven aan hun passie. Dé ideale gelegenheid dus om in contact te komen met jouw doelgroep.

MOTORbeurs Utrecht 2020 in cijfers of download de factsheet:

bezoekers
90000

(bijna) 90.000 bezoekers
MOTORbeurs Utrecht 2020

Motor
5394

Bezoekers maakten
een testrit

eurolabel
56%

Heeft een aankoop
gedaan tijdens beurs

winkelwagen
22%

Heeft intentie om een motor
te kopen (< 1 jaar)

Deelnemen aan Motorbeurs Utrecht 2021

DEELNAMEMOGELIJKHEDEN

MOTORbeurs Utrecht is al 36 jaar voor veel mensen een jaarlijkse dag uit waar ze het motorrijden vieren met vrienden en familie. Daarnaast is dit het moment waarop ze zich oriënteren op de aanschaf van een andere motor of waar ze aankopen doen die te maken hebben met hun passie motorrijden. Bekijk hieronder de mogelijkheden om in contact te komen bijna 90.000 motorliefhebbers.

Standruimte

In combinatie met het aantal vierkante meters zijn er diverse mogelijkheden:

 • met eigen standbouw
 • met uniforme standbouw
 • verkoop gebruikte motorfietsen (speciale prijs met staffelkorting)
 • met marktkraam
 • met clubstand
 • Promopoint
Tariefaanvraag
Standbouw & pakketten

Je hebt als deelnemer de keuze om jouw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren.

 • Uniforme standbouw
 • Marktkraam. Wil je deelnemen maar geen stand afnemen? Verkoop je kleine toebehoren? Dan is het ook mogelijk om een marktkraam af te nemen.
 • Clubstand
 • Deelnamepakket
Tariefaanvraag
Promotiemiddelen

Wil je het meeste halen uit jouw beursdeelname? Combineer dan standruimte en zet extra promotiemiddelen in. Een uitstekende manier om je beursdeelname kracht bij te zetten.

 • Via MOTORbeurs Utrecht (op de beursvloer en online)
 • Via Faircom (in en om het complex)
Neem contact op
DEELNEMEN?

Wij helpen je graag verder

MOTORbeurs Utrecht biedt de mogelijkheid om in contact te komen met jouw directe doelgroep. In vier dagen komen zo’n 90.000 motorliefhebbers naar Utrecht om te genieten van alles wat met motorrijden te maken heeft. Een uitgelezen kans om jouw bedrijf of product te presenteren. We denken graag met je mee hoe jij de aandacht pakt van de motorliefhebbers in 2021.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

PROEF DE SFEER

Aftermovie

MOTORbeurs Utrecht is een ervaring. Natuurlijk moet je dit zelf meemaken om het écht te begrijpen. Wil je nu alvast een voorproefje hebben? Bekijk dan hieronder de aftermovie van de vorige editie en krijg een beeld hoe het is om hieraan deel te nemen. Of bekijk de impressiepagina voor nog meer foto’s van MOTORbeurs Utrecht.

Exposant