KERSVERSE MOTORRIJD(ST)ERS

Ben jij een nieuwe motorrijder? Welkom bij de club! Om je te feliciteren met je net behaalde motorrijbewijs krijg je van ons een cadeautje: Gratis toegang* voor MOTORbeurs Utrecht op donderdag 22 februari 2024.

Dompel jezelf onder in de motorwereld met ronkende motoren, gezellige clubs, gelijkgestemden en natuurlijk alles wat jij nodig hebt om de weg op te gaan.

Aanmelden

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt de kersverse rijders-voucher. Samen met je nieuwe rijbewijs én deze voucher kun je gratis naar binnen op donderdag 22 februari 2024. Lees ook de andere voorwaarden.

  Door te registreren via de Kersverse Rijdersactie voor Motorbeurs 2024 geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.

  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.

  *Voorwaarden

  • Je hebt tussen MOTORbeurs Utrecht 2023 (23 februari 2023) en MOTORbeurs Utrecht 2024 (22 februari 2024) je motorrijbewijs behaald (categorie: A1, A2, A)
  • Deze voucher is alleen geldig voor kersverse motorrijd(st)ers die hun eerste motorrijbewijs hebben behaald. Upgrades van het motorrijbewijs zijn uitgesloten van deze actie.
  • Tegen inlevering van deze voucher én op vertoon van je motorrijbewijs ontvang je op donderdag 22 februari 2024 bij de kassa van MOTORbeurs Utrecht een gratis entreeticket*.

  *LET OP: GRATIS TICKET IS ALLEEN GELDIG OP DONDERDAG 22 FEBRUARI 2024

  Exposant