Ga voorbereid op pad

Bereikbaarheid en parkeren

Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein.

Kom je met de motor? Dan kun je parkeren op een speciaal parkeerterrein.

Kom je met de auto? Je kunt van tevoren een plek reserveren. Houd dan de volgende parkeerterreinen aan:

P1, JAARBEURS UTRECHT
Graadt van Roggenweg 400, Utrecht

P2, JAARBEURS UTRECHT

Truus van Lierlaan 1, Utrecht

P3, JAARBEURS UTRECHT
Van Zijstweg 21, Utrecht

Parkeren bij Jaarbeurs

Tarieven

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Parkeren op P1 of P3 kost €4,- per uur en €20,- per dag. Op P2 en P4 betaal je voor een dagkaart €16,- of €4,- per uur.

Let op: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date. Houd daarom vanaf de ring Utrecht de borden ‘Jaarbeurs’ aan.

Met een dieselauto naar Utrecht?

Milieuzone

Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een dergelijk voertuig binnen de mileuzone, dan riskeer je een boete. Op de website van gemeente Utrecht lees je alles over de mileuzone rondom Jaarbeurs. Kom je toch met een oudere dieselwagen naar Jaarbeurs, dan kun je parkeerterrein P2 gebruiken. Dit parkeerterrein valt buiten de mileuzone. P2 is alleen te bereiken via de Europalaan, Anne Frankplein en vervolgens Overste den Oudenlaan. Volg de borden P2. Indien P2 niet bereikbaar is, dan kun je het beste gebruikmaken van een P+R locatie, op slechts enkele minuten van het Jaarbeursterrein.

Exposant