MOTORbeurs Utrecht: één groot motorwalhalla

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht een uniek evenement waar echt alles op gebied van motorrijden bij elkaar komt. De focus ligt op de totaal beleving en je kunt als bezoeker je hart ophalen met alles wat met motorrijden te maken heeft.

Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en hangt er een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. Je loopt als het ware je volgende motoravontuur tegemoet, waarbij je je van A tot Z laat inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan jou is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Alles voor de motorliefhebber

Je vindt op MOTORbeurs Utrecht alle producten voor motorrijders, van motor tot motorkleding, van helm tot slot, van aanhanger tot navigatie, van onderdelen tot verzekeringen. Ook alles op reisgebied voor de actieve rijder, van hotelhoppen in Duitsland tot rallyrijden in Marokko, van een rondreis door Mongolië tot een cursus op het circuit. Je scoort op MOTORbeurs Utrecht tweedehands motoren, maar ook nieuwe modellen bij de importeurs. Daarnaast zijn er nog 5 nieuwe thema’s waar horeca, activiteiten en specifieke exposanten met hun producten en diensten aanhaken zodat jij je daar helemaal in kunt onderdompelen. Al met al, alles wat de interesse heeft van de motorrijder. 

Exposant