MOTORbeurs Utrecht: één groot motorwalhalla

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht een uniek evenement waar echt alles op gebied van motorrijden bij elkaar komt. De focus ligt op de totaal beleving en je kunt als bezoeker je hart ophalen met alles wat met motorrijden te maken heeft.

Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en hangt er een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. Je loopt als het ware je volgende motoravontuur tegemoet, waarbij je je van A tot Z laat inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan jou is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Alles voor de motorliefhebber

Je vindt op MOTORbeurs Utrecht alle producten voor motorrijders, van motor tot motorkleding, van helm tot slot, van aanhanger tot navigatie, van onderdelen tot verzekeringen. Ook alles op reisgebied voor de actieve rijder, van hotelhoppen in Duitsland tot rallyrijden in Marokko, van een rondreis door Mongolië tot een cursus op het circuit. Je scoort op MOTORbeurs Utrecht tweedehands motoren, maar ook nieuwe modellen bij de importeurs. Daarnaast zijn er nog 5 nieuwe thema’s waar horeca, activiteiten en specifieke exposanten met hun producten en diensten aanhaken zodat jij je daar helemaal in kunt onderdompelen. Al met al, alles wat de interesse heeft van de motorrijder. 

5 Nieuwe thema’s op MOTORbeurs Utrecht 2023

Explore

Kilometers maken, in binnen- of buitenland, on- en offroad

thema explore MOTORbeurs Utrecht

Een motor heb je natuurlijk om op te rijden. Het gevoel van vrijheid te ervaren. Binnen het thema Explore vind je alles wat komt kijken bij het maken van kilometers. Van een mooie toertocht via motorvakanties tot een wereldreis. Zoek je een compleet verzorgde reis of alleen logies op de bestemming of onderweg? Wat heb je nodig om met de motor op pad te gaan? Welke skills wil je onder de knie krijgen. Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod van reispartijen, trainingen, gehoorbescherming, navigatiesystemen, bagageoplossingen, drones en alles wat je je verder maar kunt bedenken om met de motor op pad te gaan.

Community

Samen motorrijden

thema community MOTORbeurs Utrecht

Het sociale aspect van samen motorrijden, daar draait het in dit thema om. Motorrijders begrijpen elkaar en dit zie je terug in de vele clubs en initiatieven, waarbij de gemene deler de liefde voor de motor in het algemeen of een speciaal merk of model is. Je vindt hier motorclubs, motorrijders die zich gezamenlijk inzetten voor goede doelen, (belangen)verenigingen, actiegroepen, stichtingen, single motorrijders op zoek naar liefde, motorrijders met een bepaalde geloofsovertuiging, etc. Op MOTORbeurs Utrecht ontdek je wellicht je nieuwe club of ontmoet je elkaar om even gezellig bij te praten.

Customizing

Build your own: jouw motor, jouw stijl

thema customizing MOTORbeurs Utrecht

Naast de voorkeur voor een bepaald type motor is er ook vaak een uitgesproken mening over uiterlijke kenmerken. Over smaak valt te twisten en daarom zijn er veel mogelijkheden om je motor aan te passen aan jouw individuele wensen. Er zijn aanbieders te over van accessoires om je motor te verfraaien. Daarnaast kenmerkt dit thema zich door vakmanschap, zoals special paint, pinstriping, buddyseat overtrekken en unieke exemplaren waar deze kunsten in samen komen.

Performance

Waar sportieve prestaties tellen

thema performance MOTORbeurs Utrecht

Houd jij ook van snelheid en adrenaline? Van het maximale uit jezelf en je machine halen? Of om de competities op de voet te volgen? Dan past dit thema zeker in jouw (pit)straatje. In samenwerking met het TT Circuit Assen nemen we een voorproefje op het sportieve seizoen en kan je jouw eigen skills virtueel testen. Ook is er aandacht voor het verbeteren van je rijvaardigheid en het optimaliseren van je motor.

eMobility, innovatie & duurzaamheid

Innovaties en (duurzame) ontwikkelingen

thema emobility MOTORbeurs Utrecht

Er komen steeds meer elektrische merken op de markt en ook de gevestigde namen introduceren elektrische modellen. Daarnaast ook aandacht voor andere ontwikkelingen, zoals lichte en oersterke kuipdelen gemaakt van milieuvriendelijk materiaal of een speciaal compound waar geen bandenwarmers meer voor nodig zijn.

Exposant