Met het OV naar MOTORbeurs Utrecht, of parkeer bij een P+R en neem de tram of bus

Wat leuk dat je MOTORbeurs Utrecht komt bezoeken! Om je bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden geven we graag tips over de beste bereikbaarheid van Jaarbeurs. Tijdens MOTORbeurs Utrecht zijn er veel werkzaamheden rondom Jaarbeurs en parkeerterrein P3 is niet toegankelijk. Dat betekent dat het aantal parkeerplaatsen beperkt is. Daarom adviseren we om met het openbaar vervoer te reizen.

Jaarbeurs ligt pal naast Utrecht Centraal. Je staat binnen enkele minuten binnen het hallencomplex. Groot voordeel van het OV is dat je uitgerust aankomt en je vol energie aan jouw beursbezoek kunt beginnen. Daarnaast kun je via de NS Spoordeelwinkel een NS combideal-ticket kopen. De ideale manier om voordelig met de trein MOTORbeurs Utrecht te bezoeken!

Let op: vrijdag elke 30 min een pendelbus i.v.m. staking streekvervoer

Medewerkers in het streekvervoer staken vrijdag 24 februari voor een betere cao. Op vrijdag 24 februari zetten we daarom pendelbussen in vanaf de P&R’s rondom de Jaarbeurs. Elke 30 minuten rijdt er een pendelbus.

Tijden & locaties:

P+R Berlijnplein – 10:00 – 23:00
P+R Papendorp -10:00 – 23:00
P+R Westraven – 09:00 – 23:00

We zetten je bij P6 af om de looproute te vervolgen naar Entree West. P6 is overigens ook weer de opstapplaats terug naar de P+R’s. Op en rondom de P+R’s en het Jaarbeurs terrein wordt de laatste informatie op borden aangegeven.

Met de auto of motor naar een P+R

Kom je liever met de auto, kies dan voor een P+R met een bus- of tramverbinding.
Volg vanaf de snelweg de borden P+R en parkeer je auto voor  bij een van de vier P+R parkeerplaatsen in Utrecht. Bekijk hier de prijzen. Let op: door de staking kunnen de prijzen wijzigen. Met een combiticket reis je samen met maximaal 5 personen vanaf de parkeerplaats naar de Jaarbeurs. Zo reis je voordelig samen! Een combiticket is verkrijgbaar bij de betaalautomaat van de parkeerplaats.

Bekijk hieronder alle P+R parkeerplaatsen in Utrecht en plan je reis vooraf.

P+R
Berlijnplein

Van P+R Berlijnplein naar Jaarbeurs is de reistijd ca. 20 minuten.

P+R
Papendorp

Van P+R Papendorp naar Jaarbeurs is de reistijd ca. 25 minuten.

P+R
Science Park

Van P+R Science Park naar Jaarbeurs is de reistijd ca. 30 minuten.

P+R
Westraven

Van P+R Westraven naar Jaarbeurs is de reistijd ca. 15 minuten.

Met de motor naar MOTORbeurs Utrecht? Bekijk dan de parkeermogelijkheden!
Exposant