Activiteiten

Bekijk hieronder alle activiteiten die je op MOTORbeurs Utrecht 2023 kunt zien en beleven. Elke week worden de activiteiten geüpdatet met nieuwe onderdelen. Dus hou deze pagina in de gaten of schrijf je in via de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn

No events available in donderdag-23-februari category!
No events available in vrijdag-24-februari category!
No events available in zaterdag-25-februari category!
No events hours available!
No events available!
BOVAG TRY THE BIKE

Ben jij klaar voor jouw eerste motorproefles? Of neem iemand mee die nodig eens een proefritje moet maken! Het kan allemaal op MOTORbeurs Utrecht.

Lees meer
DE MOTOR PODCAST

Tijdens de beurs luister je live naar De Motor Podcast: de eerste Nederlandse podcast-serie over Motorrijden! Kom langs, luister en ga in gesprek met andere motorliefhebbers.

Lees meer
ADVENTURE TALKS - ALLES WAT JE MOET WETEN OVER REIZEN MET DE MOTOR

Je baan opzeggen om de wereld op je motor te ontdekken voor het goede doel? Mitchel en Nadia deden het. Hun leven is vanaf dat eerste moment één groot avontuur, een avontuur waar ze je alles over vertellen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Lees meer
KAMPIOENSMOTOREN TEN KATE

Kom ook de kampioensmotoren van Ten Kate bekijken. Ze zijn op en rond de stand van TT Circuit Assen te bewonderen! Dit is dus jouw kans om de racemonsters in het echt te zien!

Lees meer
SNELSTE VIRTURELE COUREUR GEZOCHT

Tijdens MOTORbeurs Utrecht wordt ook aan de digitale motorsport gedacht. Elke gamer kan zijn eGaming talenten laten zien op de stand van het TT Circuit Assen in hal 8 en deelnemen aan een virtuele racecompetitie!

Lees meer
WINACTIES & AANBIEDINGEN

Rondom en tijdens MOTORbeurs Utrecht zijn er diverse winacties en mooie aanbiedingen. Bekijk wat er allemaal is.

Lees meer
TESTPARCOURS

Kom je proefzitten op jouw favoriete motor? Je mag ‘m uiteraard ook testen op het testparcours. Zo voel, ruik en ervaar je de motor van alle kanten! Vet toch?!

Lees meer
TRIALCLINIC

Leer technieken die je inzichten geven in hoe je een betere motorrijder wordt en verdiep je verder in het trialrijden over obstakels en hellingen.

Lees meer
PERFORMANCE PODIUM

Op het Performance podium in hal 8 bespreekt TT-Assen alles wat jouw racehart sneller laat kloppen.

Lees meer
OMARM DUURZAAMHEID

Duurzaamheid en motorsport het lijkt niet samen te gaan, toch komen er steeds meer e-motoren op de markt en op het circuit. Zo levert Ducatie in 2023 de racemotoren voor de MotoE. De spectaculaire racefiets, die in 2023 onder andere te zien is tijden de Dutch TT, is óók te bewonderen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023!

Lees meer
TEAM­PRE­SEN­TA­TIE RW RACING GP

Op de stand van TT Circuit Assen wordt tijdens MOTORbeurs Utrecht 2023 het RW Racing GP team gepresenteerd. Dit is het team van Jarno Janssen en het enige Nederlandse team dat op GP niveau (Moto 2) rijdt.

Lees meer
GS Adventure Arena powered by BMW Motorrad

Al je rijtechnieken uit de kast halen op de BMW R 1250 GS? Het kan bij de GS Adventure Arena in Hal 11. Hier vind je onder begeleiding van BMW Motorrad Partner BERRT de BMW Motorrad Indoor GS Trophy maar ook de DiscoveRideen demonstraties.

Lees meer
CUSTOM WORXS

Maak je motor helemaal jouw stijl. Laat je inspireren door de specialisten op het gebied van customizing. Ontdek meer over het maken van buddyseats, airbrushen, spaakwielen maken en meer!

Lees meer
TRIALDEMO'S Door ALEX VAN DEN BROEK

Meters hoog door de lucht, maar ook balanceren op het voorwiel of achterwiel is voor Alex van den Broek geen probleem. Bekijk zijn show in hal 7.

Lees meer
MOTORMEIDENPLEIN

Op het Motormeidenplein worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zodat de motorrijdende vrouwen helemaal in het middelpunt van de belangstelling staan. Daarnaast vieren de Motormeiden ook nog eens hun 5 jarig jubileum, als dat geen feestje wordt?!

Lees meer
MEET & GREET BO BENDSNEYDER EN COLLIN VEIJER

Meet & Greet met Bo Bendsneyder en Collin Veijer! Ze zijn beide aanwezig op de stand van TT Circuit Assen en jij kunt ze live ontmoeten!

Lees meer
QUIZ MEE & WIN

Traditiegetrouw worden er elke dag TT quizzen gespeeld. Weet jij het meeste van de motorsport? Doe mee, test je kennis en wie weet win jij kaarten voor de TT of WK Superbike!

Lees meer

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten rondom MOTORbeurs Utrecht?
Blijf op de hoogte van de nieuwste motoren, voorbereidingen, standhouders en nieuws en acties!


    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs Utrecht nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.


    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Exposant