MOTORbeurs Utrecht

– 22 t/m 25 februari 2024 –

Donderdag & vrijdag: 10:00 – 22:00 uur | zaterdag & zondag: 10:00 – 18:00 uur

00

dagen


00

uren


00

minuten


00

seconden


Een unieke mix van de nieuwste motoren van importeurs, een divers aanbod occasions, de nieuwste kleding & accessoires, diverse clubs, verenigingen én goede aanbiedingen. Ook de spectaculaire shows en activiteiten worden zeker niet overgeslagen en zorgen voor de benodigde adrenaline. Het belooft een spetterende editie te worden, die je niet mag missen. Met meer dan 50.000 m2 motorplezier om (aspirant) motorrijders te inspireren bij de vraag:

Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

Motoren en programma

Donderdag t/m zondag staan de gerenommeerde merken weer op MOTORbeurs Utrecht. Denk aan Ducati, BMW Motorrad, Kawasaki, Harley-Davidson, Honda, Suzuki en Yamaha en andere leden van de RAI Vereniging. Daarnaast is er ook nog een knallend programma met epische comebacks zoals de Wall of Death, de Mini Trial en spectaculaire stunts. En dat is nog niet alles, ook de kleine motorrijdertjes kunnen hun hart ophalen en natuurlijk is er gezellige muziek en lekker bier

Win je aankoopbedrag terug

Wil je een nieuwe of gebruikte motor kopen? Wacht dan tot op MOTORbeurs Utrecht. Want dan maak je ook nog eens kan om je aankoopbedrag terug te winnen!
Iedereen die van 22 t/m 25 februari 2024 op MOTORbeurs Utrecht een (gebruikte) motorfiets aanschaft, maakt kans op toffe prijzen. De absolute topper is de hoofdprijs: het aankoopbedrag terugwinnen van je motorfiets tot maximaal 10.000 euro.

Verzilver je NS & ANWB code

Heb je een NS Combi-deal of een ANWB-voucher? Vergeet dan niet om deze vooraf te verzilveren in onze ticketshop. Op deze manier vermijd je verrassingen bij de entree en kan je bezoek aan MOTORbeurs Utrecht soepel van start gaan.

Beursaanbiedingen & nieuws

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten over MOTORbeurs Utrecht?
Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, acties, activiteiten en nog veel meer!


    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de Motorbeurs Utrecht nieuwsbrief. Je kan je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.


    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Exposant