WELKOM BIJ MOTORBEURS UTRECHT!

MOTORbeurs Utrecht is een begrip onder motorliefhebbers. Al bijna 40 jaar is dit evenement hét trefpunt voor alles wat met motorrijden te maken heeft. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of een beginner, hier vind je alles wat je hart begeert.

Alles voor de motorliefhebber
Naast vraag en aanbod van motoren, gerelateerde producten, diensten en locaties zijn er ook workshops, activiteiten, demonstraties en hangt er een gezellige sfeer op uitnodigende terrassen. Je loopt als het ware je volgende motoravontuur tegemoet, waarbij je je van A tot Z laat inspireren door een unieke mix van motoren en artikelen in alle soorten en maten. De grote vraag aan jou is: Wat ga jij dit seizoen met je motor doen?

MOTORbeurs Utrecht biedt een totaalervaring. Je kunt genieten van een breed scala aan motoren, kleding, helmen, slots, aanhangers, navigatiesystemen, onderdelen en zelfs verzekeringen. Of je nu geïnteresseerd bent in tweedehands motoren of de nieuwste modellen wilt bekijken, je vindt het allemaal hier.

MOTORbeurs Utrecht 1990 krantenartikel

TERUG IN DE TIJD

In 1984 zagen Jan de Rooy en een groep dealers de kans om een motorfeestje te organiseren. De aanleiding was de annulering van de MotoRai in Amsterdam dat jaar, wat de perfecte kans bood om een nieuw motorfeest te starten. Het succes was onmiddellijk met ruim 27.000 bezoekers.

Na het initiële succes werd besloten de beurs uit te breiden. Het volgende jaar verhuisde het evenement naar Jaarbeurs in Utrecht, waar meer ruimte beschikbaar was. Over de jaren heen is de beurs alleen maar gegroeid en verbeterd. Oorspronkelijk was het een dealerbeurs, maar na het wegvallen van de MotoRai groeide het uit tot een volwaardig motorevenement met een breed aanbod van merken en importeurs.

JOUW VOLGENDE MOTORAVONTUUR

Met een bezoekersaantal dat schommelt tussen de 80.000 en 100.000 is de MOTORbeurs Utrecht een van de grootste motorbeurzen in Nederland. Sommige exposanten zijn er al sinds de eerste editie bij. Dit getuigt van de rijke geschiedenis en de voortdurende aantrekkingskracht van het evenement.

Wij hopen jou ook komende editie weer te verwelkomen op MOTORbeurs Utrecht. Kom en ervaar het zelf: ontdek de laatste trends, maak nieuwe vrienden en start jouw volgende motoravontuur op MOTORbeurs Utrecht.