Activiteiten

Wat is er allemaal te beleven en te ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2025?

Stuntman op motorfiets in grote tonvormige kombaan

WALL OF DEATH

De Wall of Death, of ook wel Steile Wand, is sinds jaren weer in Nederland! Aanschouw het van bovenaf, proef de spanning, ruik de geur en hoor het geluid. Sensationeel en indrukwekkend!

Stuntrijder maakt een wheelie op motorfiets in Stunt Arena

STUNT ARENA

In de Stunt Arena laten verschillende rijders hun stunts zien op de motor en quads. Fascinerend om naar te kijken, niet om thuis te proberen.

Twee Motoball spelers op motor strijden om bal

MOTOBALL

Motoball is de snelste teamsport op twee wielen. Deze sport combineert de spanning van een voetbalwedstrijd met de snelheid van motorsport. Een spannend spel met ronkende motoren en een enorme voetbal.

Kindje rijdt op klein motortje op Mini Trial parcours

MINI TRIAL

De Mini Trial is dé plek voor kinderen om voor het eerst op de motor te stappen. Gehuld in stoere kledij met helm en onder begeleiding van Luc Branten Trial Academy, rijden de kleine motormuizen hun eerste motormeters.

Stuntrijder op voorwiel met vuuracts in Fire Arena

FIRE ARENA

In de Fire Arena waar je omheind wordt door een metershoge constructie waar een stuntrijder overheen rijdt, gecombineerd met vuuracts en live muziek.

Vrouw krijgt motorrijles bij BOVAG try the Bike

BOVAG TRY THE BIKE

Altijd al motor willen rijden? Grijp je kans bij BOVAG Try the Bike. Hier kun je als toekomstige motorrijder je eerste motormeters maken.

Motorrijders proberen favoriete motorfiets uit op het testparcours

TESTPARCOURS

Mooie fiets gespot? Dan wil je die natuurlijk even écht ervaren, voelen en ruiken. Dat kan! Op het Testparcours kun je een testrondje maken op jouw favoriete motor.

Sprekers op podium en publiek in zaal van Motor Talks Theater

MOTOR TALKS THEATER

Het Motor Talks Theater is dé plek voor inspirerende sessies die alles met motoren te maken hebben. Met uiteenlopende gasten zoals een motorfotograaf, avonturiers en bepakkingsspecialisten.

Close-up van man die aan motoronderdeel sleutelt

MEN @ WORK

Hier laten de specialisten je zien hoe je jouw motor helemaal eigen maakt. Of je nu op zoek bent naar een unieke kleur, opvallende accessoires of speciale modificaties.