HOE PRESENTEER JIJ JE PRODUCTEN EN MERK?

Of je nu werkt voor een grote organisatie of een kleine specialist: deelnemen aan MOTORbeurs Utrecht kan met ieder budget en met elke marketing- en/of verkoopdoelstelling. Wil jij jouw merk, bedrijf of producten in de kijker zetten bij motorliefhebbers uit het hele land? Bekijk dan hieronder onze mogelijkheden en twijfel niet om bij vragen contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.

Drukke gangpaden vol met bezoekers op MOTORbeurs Utrecht

WAAROM DEELNEMEN?

Met ruim 50.000 vierkante meter aan beursoppervlakte, meer dan 4.000 testritten op het testparcours en 270 exposanten was er voor de ruim 87.000 bezoekers van MOTORbeurs Utrecht voor ieder wat wils. 51% Heeft aankopen gedaan op de beurs met een gemiddelde besteding van €538,-. Daarnaast heeft nog eens 39% aankoopplannen gekregen voor na de beurs met een gemiddelde besteding van €4.654,-.

MOTORBEURS UTRECHT BIEDT JOU…

  • 100% exposure in de doelgroep; bereik 80.000 – 100.000 motorliefhebbers in 4 dagen
  • Kom persoonlijk in contact met je directe doelgroep
  • Profiteer van de oriëntatie- en aanschaffase van de bezoekers
  • Lift mee op het grote online bereik van MOTORbeurs Utrecht

BEKIJK ALLE DEELNAMEMOGELIJKHEDEN

EXTRA ZICHTBAARHEID OP DE BEURSLVOER

DUURZAME IMPACT

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. MOTORbeurs Utrecht helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Benieuwd welke mogelijkheid het beste bij jouw merk en product past of wil je gewoon eens van gedachten wisselen? Wij denken graag met je mee om het meeste uit MOTORbeurs Utrecht te halen. Neem vrijblijvend contact op en we vertellen je alles!

Neem direct contact op