Dé start van jouw motorseizoen

MOTORbeurs Utrecht

We zijn het motorseizoen in februari officieel gestart samen met bijna 90.000 bezoekers! Het grootste motorevent van Nederland was een groot succes. Op MOTORbeurs Utrecht rook, voelde en ervaarde je voor het eerst de gloednieuwe modellen voor het aankomende seizoen. Verder kon je hier álles vinden voor jou als motorliefhebber: nieuwe of gebruikte motoren, inspiratie voor een motorreis, motorkleding en accessoires. Naast al het nieuws waren er rijenvol occasions en was het mogelijk accessoires te scoren; van uitlaten tot navigatiesystemen. Wat je ook nodig had: het was er allemaal!

Daarnaast waren er spectaculaire stuntshows, demonstraties, kon je testrijden, je eerste motormeters maken en live het laatste motornieuws volgen. Het was één grote happening! Zet 18 t/m 21 februari 2021 alvast in je agenda! Zien we je dan weer? Lees hier meer over het event.

Coronavirus: huidige situatie

Het coronavirus raakt ons allemaal en het is voor iedereen een bijzondere tijd. Zoals eerder bekend is gemaakt mogen er in ieder geval tot 1 september geen evenementen plaatsvinden. We begrijpen dat het juist in deze tijd – waar de situatie van dag tot dag kan veranderen -, lastig is om vooruit te kijken. Vooralsnog gaan wij er vanuit dat de situatie weer ‘normaal’ is ten tijde van MOTORbeurs Utrecht. Uiteraard houden ook wij vinger aan de pols door met grote regelmaat te overleggen met exposanten en volgt Jaarbeurs de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Heb je vragen of wil je meer weten? We staan graag voor je klaar. We wensen jou en al je dierbaren veel gezondheid toe.

Laatste updates

Dit gebeurde er onlangs bij MOTORbeurs Utrecht

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Wil jij alles weten over MOTORbeurs Utrecht?
Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte over nieuwtjes, acties, activiteiten en nog veel meer!


PROEF DE SFEER

Aftermovie

Bekijk hier de aftermovie van 2020 en laat je meenemen in al het leuks dat MOTORbeurs Utrecht te bieden heeft. Zien we jou volgend jaar?

Exposant