HEB JE EEN VRAAG? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Heb je een vraag over je MOTORbeurs Utrecht, je ticket, parkeren, over de toegankelijkheid van Jaarbeurs of over iets anders? Waarschijnlijk vind je hier je antwoord.

OVER WELK ONDERWERP HEB JE EEN VRAAG?

Praktische vragen

De eerstvolgende MOTORbeurs Utrecht is van 20 t/m 23 februari 2025.

Donderdag en vrijdag: 10:00 uur – 22:00 uur

Zaterdag en zondag: 10:00 – 18:00 uur

MOTORbeurs Utrecht is in de Jaarbeurs in Utrecht.

Koninklijke Jaarbeurs
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

MOTORbeurs Utrecht is voor iedereen die houdt van motoren, motorrijden of aanverwante activiteiten.

MOTORbeurs Utrecht is voor alle leeftijden. Ook kinderen zijn welkom, kinderen onder 12 jaar moeten onder begeleiding van een volwassene.

Bestellen & Tickets

Vanaf najaar 2024 kun je weer tickets bestellen voor MOTORbeurs Utrecht.

Je kunt tickets bestellen via onze website. Later zullen tickets ook beschikbaar zijn via onze partners, inclusief combideal met een treinkaartje via de NS Spoordeelwinkel.

Ja, het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Let wel dat er alleen met pin betaald kan worden.

Bereikbaarheid & Parkeren

Jaarbeurs is op diverse manieren te bereiken. Met de auto, motor, fiets, openbaar vervoer en te voet. Bekijk hier de mogelijkheden.

In verband met beperkte parkeergelegenheid raden wij aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de P&R-locaties.

Kom je met de auto naar Jaarbeurs, dan is het handig om van tevoren te kijken welk parkeerterrein  beschikbaar is bij Jaarbeurs. Vanwege bouwwerkzaamheden is er beperkte parkeercapaciteit bij Jaarbeurs. Het is daarom beter én voordeliger om te kiezen voor een P+R met een bus- of tramverbinding of voor het openbaar vervoer.

Jaarbeurs Utrecht is ook heel gunstig gelegen t.o.v. het NS Utrecht Centraal station. In de NS Spoordeelwinkel is binnenkort een speciale combi-deal te koop waarbij je voordeliger met de trein reist én MOTORbeurs Utrecht bezoekt.

Op dit moment zijn we nog in overleg over de motorparkeerplaats tijdens MOTORbeurs Utrecht. We doen ons uiterste best om dit te realiseren. Zodra hier meer over bekend is, laten we dit weten.

Ja, die zijn aanwezig. Bekijk hier meer informatie.

Bekijk de tarieven voor parkeren bij Jaarbeurs hier.

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in de Jaarbeurs.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Er zijn verschillende P&R locaties rondom Jaarbeurs. Allen hebben een goede en snelle verbinding van en naar Jaarbeurs. Bekijk de locaties:

Toegang & Faciliteiten

Het handigste is om de Jaarbeurs app te downloaden. Met deze app kun je in de Jaarbeurs zien waar je bent en waar je naartoe wil.

Huisdieren zijn niet toegestaan op de beurs. Hulphonden zijn welkom, mits zij duidelijk herkenbaar zijn als hulphond.

Ja, dit is mogelijk bij de EHBO bij entree Oost. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn niet te reserveren.

Iedereen is welkom bij MOTORbeurs Utrecht en wij streven ernaar dat de beurs toegankelijk is voor iedereen! 

Invalidenparkeerplaatsen
Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West.  

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Invalidentoiletten Jaarbeurs
Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt. 

In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie. 

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je een jas en/of bagage tegen betaling kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre. De garderobes zijn geopend tijdens MOTORbeurs Utrecht. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre kluisjes te huur.

Waar de speciale motorgarderobe komt, wordt t.z.t bekend gemaakt.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn per dag te huur en te vinden bij het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar.

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, bekijk dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

Voor vragen kun je terecht bij Vistor Service via: info@jaarbeurs.nl.